Fuck my shoe!!

Sitter på jobbet och har hur tråkigt som helst. Fattar inte att man har stått ut med det här jobbet i 3 år. Nu kanske ni tänker " ohh säg inte sådär på internett din chef kanske kan se!!" Fuck that morsan e chefen över mig haha! Suger get pung!

Men har gar iaf tur att Andreas bor i Östhammar så det blir nära till jobbet så kan sova en extra timme :) ¨
Apropå de så e jag as trött. Vart lite sent i går och lite mycket bil och du kan ju glöma ordet gosa när vi kom hem. Tokslocknade. Tvärdog. Damn va trött jag var så URSÄKTA Andreas att jag somnade. Men men somliga jobbar ju faktiskt haha :)

Ikväll kommer Emelie förbi efter jag har jobbat. Ska väl käka, sita och snacka och bara ta de lugnt. Jobbar ju imorgon plus att jag ska sjunga på Bellas son Noahs dop imorgon. Måste spara rösten ;)

Aja in i dimmar igen (diskrummet)

Pusss


Nervositet!

Hejsan!

Nu har jag tagit studenten, börjat jobba lite smått men nu ska jag säga hejdå för två veckor.
Nämnligen så att jag åker på intensivkurs. Kommer hem på fredag och är hemma under helgen men kommer lika snabbt vara borta igen för åter en knapp vecka.

Det är jobbigt att åka men handlar ju om mitt körkort. Hoppas jag inte får någon jobbig snarkande person i samma rum bara!!

Bilder från studenten kommer väl nästa helg. Har ju inte riktigt tid nu ja. Skapacka sen hem till Jennie och käka middag! Åker tidigt imorgon bitti!! baah

Puss och smisk

/ Sarah


RSS 2.0