Känslor, jag hatar sånt!

Ibland är jag glad, ibland less men oftast ledsen OCH arg. Jag döljer det bra men när du är runt. Så klarar jag inte av det. Jag saknar din närhet så det gör ont. jag älskar dig fortfarande... det gör mig ledsen.

The day I will stay

Halojs, eftersom jag är hemma idag med så blir det lite tråkigt så kollar igenom hela nelly.se kollektion. Riktigt snygga kläder är det ju faktiskt! Funderar på att beställa de jag sätter ut bild på!
Phoebe SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM
Phoebe, Rut m.fl. 199 kr
Liss Dress SEK 249, Tutti Frutti - NELLY.COM
Liss Dress, Tutti Frutti. 249 kr
Embellished Dress SEK 539, Rare Fashion - NELLY.COM
Embellished dress, Rare Fashion. 539 kr
Penelope Dress SEK 599, Rules By Mary - NELLY.COM
Penelope dress, Rules by Mary. 599 kr

Sa ju de!

På äckligt jävla grishumör nu igen! Att just en liten svinig sak kan förstöra så himla mycket. Men nu är det klar vad jag ska tycka och tänka! Den saken är helt klart! Så fucked up att man kan gråta även fast det inte finns något kvar. Inget.. inget kvar att älska eller tycka om. Inget att hålla eller ens ge en tanke åt. Att man ska vara så dum.
Jag älskar dig men det är inte kärlekskänslor längre så jag vet inte vad det är.... kanske inte älskar egentligen utan bara är sårad fortfarande... känns som att så mycket varit en lögn. Har det de? - Vet inte hur jag ska klara det här... flera månader sen och fortfarande känns det... hur fan är den saken möjlig nu när man vet så mycket mer om hur du är... Du vet att jag inte blir arg eller sur för mycket så du vet själv att något står helt sanslöst fel om jag är sur på dig... men är jag verkligen sur? - Kanske snarare mer är besvikelsen som skymtar i ögonen och själ.
Du har märkt mitt hjärta med ett svart hål. Inget positivt hål- Men när har ett hål nånsin varit positivt? Någon gång kommer det att läka eller så gör det de helt enkelt inte det. Hålet får fyllas med något som inte gör mig besviken hela tiden...
Pizzzz
/Sarah

Vaknat - På dåligt humör

Usch jag hatar när man precis vaknat upp och är på enormt dåligt humör. Dagen kommer bli tuff att ta sig genom, det känner jag.
Men ska hålla minen uppe för ska få träffa min älskade Caroline som jag inte träffat ordentligt på evigheter så det ska bli skönt. Få prata ut sig lite liksom.
Dessutom saknar jag min Beckis otroligt mycket :(
Aja men dagen ser alltså ut följande: Göra i ordning sig för in till stan. Träffa min Caroline, snacka skit och fika. Gå runt lite på stan och om det regnar får vi väll ta stadsbussen in till Gränby. Hem till Alunda och städa mitt rum sen vette fan vad som ska häda faktiskt. Vill ju träffa min Beckis men tror inte hon har tid idag :(
Dags att börja klä på dig och käka frulle!
Puss
/ Sarah


"Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya dejter, för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor..." AWSOME :D


Ont-I-Stjärt!

.... kan misstolkas ja! Men sanningen är den att jag ramlade i våran trappa. Tappade balansen och satte mig rakt bakåt på stenarna nedanför trappan. Gjorde jätte ont, ja! Blåmärken på rumpa sooon!
Aja fick iaf reda på idag att jag klarade matteprovet så lite stolt är jag iaf över mig själv!
Var samt över till Beckis och käkade Ben and Jerrys, smaskens! Shit seriöst jag har fan inget att skriva idag utan att jag är påäckligt pissigt humör! Huvudvärk och tankar som aldrig försvinner från skallen. De har funnits i några månader nu! TA LIVET AV DOM!! :O

Monday moring

Men kom igen! Kom till skolan halv 9 för att ha tyska lektion kvar i. och 5 i visade det sig att hon ( läraren ) är sjuk. Så det blev en himla håla nu på morgonen. Jag ska ju bo hos Linn ( min bigbig sister ) hela veckan, och sov ju där inatt så kunde gått mycket senare eftersom hon bor i Gimo. Men jaa... inte visste jag att tyskan skulle bli inställd. Döööh!

Sitter nu själv och väntar på företagsekonomin som börjar kvart över tio... Oh yeeeh! Och hungrig som ett svin är jag med! Ohh ja denna dag började ju utmärkt. Not! Och dessutom gick jag upp en timme för tidigt så vänta er inte en snäll och trevlig Sarah. Utan en grinig!

Men jo jag borde väll gå och köpa en macka så det slutar kurra i magen. Folk börjar ju kolla snett på mig!!

Write later!

Puss
/ Sarah


INLÄGG FRÅN I FREDAGS!

Jajamänsan, nu är det fredag. Sitter i skolan, har håla. Väntar på att svenskan ska börja sen har jag data-bild som slutar 15:10 och då har jag heeeelg! Gud så skönt!

Ja men iaf. Igår var jag till stan med Beckis, som fyllde 18 då :D ( GRATTIS IGEN HJÄRTAT!<3 ) Sprang runt på stan och hon shoppa en heeel del kläder och 3 tröjor tack vare mig ^^ Säger ju de, ibland är jag bra som shoppingassistent. Även fast jag själv inte har den finaste stilen kanske ;)
Sååå jag fick helt enkelt skolka från matten annars hade jag aldrig kunnat tagit mig in till stan innan hon skulle behöva åka hem. Hade Samhäll B till 20 över 11, sen skulle jag ha håla och vänta på en 40 min lång mattelektion så jag sket i de och fick skjuts av Arvid ( min danspartiner ) ner till stationen annars hade jag väll kommit en timme eller halv timme senare. Så bestämde mig för att helt enkelt strunta i matten och plugga ikapp de 40 min nån annan gång ist.

RSS 2.0