Den nakna sanningen

Vad fan är tillit?

Ååååååh

Godmorgon!
 
Vet ni... Andreas kom hem igår, tihihi vart ganska glad då ^^ Äntligen att man ska sova "ordentligt", iaf kunna sova skönt. Bästa man vet är när han håller om mig på mornarna. Åhh ni anar inte hur jävla tungt de va attt gå upp i morse när han låg kvar i sängen... värsta som finns.
 
Men men, verkar vara en lugn dag på jobbet iaf, Och är även min sista för denna sommar. Kommer rycka in extra medan jag pluggar men sen ska jag fan i mig hitta ett annat jobb man kan tjäna lite pengar på fan..
 
I helgen åker jag o Andreas till min familjs stuga ute i Norrby. Ska blir skönt nu när man är ledig och Anita o Nalle som hedersgäster. Ska bli oootroligt skönt.
 
Aja, mot disken va de väl för 20 min sen så tar de nu.
 
so long!
 
 

Fade away like morning does!

HElooooo
 
En jävla bra dag på jobbet! Skönt att man är två ibland. Det är så mycket man hinner med då. Hinner göra hela veckostädningen på en vecka... det som är bra att jag jobbat till torsdag så jag har städat åt mig själv haha. Såå värt de. Har fixat inför imorgon så då blir det en lugn dag då med fast jag jobbar ensam (får man hoppas på att det blir iaf)
 
Min satans karl är iväg på fuffens igen ... han har gjort en hel del isommar och jag har ENBART jobbat.. så orättvist. Han har inte jobbat lika mycket o kommer säkert va så att han iaf kommer ha mer i lön... ganska orättvist haha. Måste garanterat byta jobb.
 
Apropå de så ska jag snart börja söka olika jobb. Men vet inte vart än. Så mycket som ska stämma in också...
Ska jag söka i Uppsala? Stockholm?... Vart? Aja det är värt att söka lite överallt. Fixa till så att mitt CV är PERCETION!
 
ubidubii nu måste jag... aah vette fan vad jag måste.

RSS 2.0