UF- Mässa!

Igår var det UF mässa i Fyrishov, Uppsala. Hade det super kul verkligen och vi är super stolta över våran insats i företaget Easy Runner UF. Vi vann "Bäst i Östhammars kommun" och fick 3000:- till företaget plus konsertbiljetter till Eric Saade och ett års gymkort. Känns ruskigt bra!


Yee...

Tillbaka till skolan. Hade nationella i matte B och fick åka hem efteråt. Så nu ska jag tillbaka för att ha mentorsmöte. yeeh bitch!
Tatuerade mig igår så here is a pic!


love love love love love....

I was made for loving u baby and u were made for loving me and i can't get enough of u baby, can u get enough of me

Nu kör vi!

Sitter hemma hos Rebecka, göra iodning oss för en utgång för första gången i mitt liv hahah!
Love you guys!


Hurra!!

Jo men visst! Det är min födelsedag idag! Yeeey :D

Hem hem hem...

Sitter i skolan som vanligt och vill bara HEM! Vet ni varför? Jo för hemma väntar min Caroline på mig! Hihi hon slutade så tidigt så hon fick åka hem till mig i de tomma huset och leka själv. Sen också så blir jag 18 imorgon så jag vill bara ha lördagen nuuuu! :D
Sen börjar bli lite smått nervör, ska ju tatuera mig på måndag. Haha men som tur är har jag Fille med mig. VERKLIGEN tur, och tackar honom innerligt för att stödja mig. haha :D<3
Snart börjar iaf Engelskan och sen bär det hemåt. Ska mysa med min Caroline heeeela kvällen och dagen imorgon :)


No shit in this brain!

Aah gud så skönt med sol! Sitter i skolan och lyssnar på syven. Känns lite läskigt att prata om vilka änmen jag ska läsa i trean. Varför ? Jo för tryggheten är snart borta. Har mindre än 1 &½ år kvar av gymnasiet och har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan... christé...


And it was New York!

Tycker någon kan ta mig här ifrån... känner att jag behöver komma bort. Inte för att jag less nejnej utan för att jag känner att jag behöver kunna återuppta känslor igen.
Men vem vet... våren kanske ger mig ett sprutt som gör mig kär igen, vem vet haha! Sommarromans är ju något alla vill ha ;)


Skulle...

skulle det inte bara vara helt underbart att vara tycka om någon riktigt mycket och den presonen tyckte om dig lika mycket?!
Hade varit underbart att vara kär!

Morr...

Fick precis tillbaka resultatet på samhällsprovet - samhällsekonomi. Och precis som jag visste gick det inge bra. Har verkligen inte fattat något på dessa lektioner!!!
Morr...

MODEVISNING!

Idag var det entligen dags för modevisning på skolan och självklart gick jag modell. Allt gick skit bra och rullade på :)
Jag skiter i att skriva, tror bilderna säger det mesta ;)


Just nu har jag bara 2-3 bilder men när de andra kommer lägger jag ut dom också :)


God morgon!

Jaa, jag kan ju erkänna att jag inte har varits så bra på att uppdatera mig. Ibland blir det massiva mängder med inlägg. Till och med flera stycken per dag och vissa perioder skriver jag inte ens!
Aja men min första lektion som är kl 10 är inställd så börjar inte för än 10 i 12 så tackar gud att jag tod sovmorgon imorse! :)
Sen är det fan inte långt kvar till min 18 års dag nu! Näst nästa helg blir man 18 och då på måndagen så ska jag tatuera mig för första gången! Kommer blir as grymt! :)
Aja men jag står och "laga" mat... eller ja jag gör ju fan de. Haha så här tidigt? Eyyy men va fan det är bara stuvade makaroner :D Mumms!
Men skakilleplinga så det inte fastnar där ute i kastrullen!


Bombning!

Tänkte bomberdera med lite kläder, smink och handväskor jag kollat in!










RSS 2.0