Give me back my life!

Skulle göra allt för att få bli mig själv igen... jag är så less på att må dåligt hela tiden. Alltid ha ont o kramper.
Det är inte rättvist att jag ska må som jag gör.
 
Barnmorskan gör ingenting heller. Om hon bara kunde ta ut staven i armen så skulle MASSOR av problem att lösa sig. Det är ett helvete..
 
Är alltid trött, har alltid ont, värker överrallt...
 
Lärare och kurator säger att det är iaf bra av mig att visa ett bra humör uppe o att jag ens orkar ta mig till skolan o göra arbeten.. men jag kan lova att det KRÄVS förjävla mycke att jag ska funka om dagarna. Jag tackar gud till att jag har Andreas som drivkraft. För han är verkligen det. Jag är glad att jag har någon som bryr sig o älskar mig.
 
Mina mardrömmar blir bara värre o värre. Förrigår natt så vakna jag var 10e MINUT. Helt kallsvettig o törstig. Hela munnen hade tillomed skrumpnat ihop o tungan va som att den inte fanns...
 
O mitt i allt skrivande så ringer barnmorskemottagningen o säger att jag har tid till att ta ut staven nästa vecka på tisdag!!
 
Hoppas på att få må bra jag med nån gång!
 
/ Sarah

Mat o slotsmaniac

Älskling va så duktig när vi laga mat! Kyckling o potatisgratäng..
 

AS GLAD FLICKA PÅ 19 VÅRAR!

Jag fick världens överraskning idag! O är så jävla glad för den! Kan inte säga vad det är o det vill jag heller för det angång INGEN! MEN jaag var bara tvungen att säga att jag är sjukt glad! :)

Dagens skratt!

Skratta så jag dog! Enjoy!!♥
 
 

Höstdag med min fina mor!

Godkväll vackra människor!
 
Dagen började med dammsugning av lägenhet... inte så många kvadrat denna lägenhet så gick ju iaf snabbt ;)
Lämnade Östhammar för några timmar för Uppsala, en mysig dag på stan med mamma för shopping! Underbar mamma man har! Uppskatta dom!!
 
Middag hemma i Alunda och nu hemma i Östhammar igen med Andreas. Kollat på Snow White and the Huntman! Helt okey film faktiskt men man vill ju veta vilken karljävel hon väljer!! Haha
 
Andreas är över hos sin syster huset tvärs över gatan... så fick mig lite tid att skriva. Nu när jag faktiskt har nått att ens nämna här haha...
 
Mysa i sängen till film, sen kanske sova. Man blir sliten av att gå på stan en hel dag faktiskt, och speciellt i klackskor ;)
 
 
Zoul Jenny Sweater från MQ 399:-
 
(Mamma tyckte att mina boobisar framhävdes bra mycket i denna tröja, vilket kanske inte är bra för min del som har extremt stora bröst! (Ofc så är brösten äkta!! ;) ) MEN den sitter skitsnyggt på. Även för oss kurvigare flickor!!)
Annso Jacket från Gina 299:-
 
(Jackan sitter skitsnyggt på. Den sitter inte enda ner till byxkanten vilket gör den ännu snyggare och skitfin igendragen!!)
Maybelline superstay 24h foundation 149:-
 
(Redan testat! Kunde inte hålla mig, men det gjorde den! Faktiskt skit bra, jag har svårt att hitta bra foundations för min superkonstiga hudtyp men denna gick superbra!!)
 

RSS 2.0