Annan dagen!

Julafton är över och känner lugnet och hur skön stämningen för en gångs skull är. Absolut ingen stress eller någon skola. Känns skönt att få jobba imorgon, hostan och förkylningen börjar lägga sig så kanske får vara frisk på nyår för en gångsskull som apropå det ska firas i Norrtälje med bästa Rebecka!! <3
I julklapp fick jag mig
  • En Parasonic TV 32 tums grej
  • En ny piercingsstav med ett hjärta som hänger och lite strass ( bild nedanför )
  • Hårvårdsprodukter, Matrix. Älsklings produkter.
  • Volumaster, Björn Axén.
  • Skinnhandskar
  • Pengar
Erik Linder – Ingen kan älska som vi

Need som serious help here!

Okey, jag behöver verkligen hjälp! Är det någon i denna värld som VET vart man kan hitta bhar för storbystade och är relativt snygga och inte ser ut som kärringbehåar + som håller brösten på plats!!?!
Skulle uppskatta svar innerligt!!

sömnlösnatt

ligger i syrrans soffa och försöker sova med det är helt omöjligt med två katter som springer runt som galningar och hoppar pÅ mig hela tiden.... stört irriterande plus att jag är hungrig som ett as!!   hoppas ni sover bättre än mig! puss godnatt!

Prov som fail

Hej hopp i galopp! Hahha sitter i skolan. Har haft "håla" sen kvart i 11 man hade företagsekonomi tenta prov som failades stenhårt! Min lärare hade satt fel kapitel på provet. Oboy snacka om att inte fatta en smack utav vad man skulle svara på . Total fail av lärare E . Ska på ststa lektionen nu sen kvart i 2 ska jag ner till idrottshallen och kolla på innebanymatcherna. Brux vs Forsmark vs WHG! Lite spännande kanske men jag har beslutsångest om vilka jag hejar på. Jag går ju på Brux... men förra terminen va jag mycke på Forsmarksboendet, eftersom jag då hade min dåvarande pojkvän där och sen dess har jag haft fler vänner där än har. Inte konstigt eftersom jag inte ens gått på denna skola en hel termin än. Hahah så vi får se vilken sida jag hamnar på sen ;)


Men nu ska forstätta ha tråkigt i 10 min till sen börjar lektionen... eller menas de med då att jag ska ha tråkigt i en trekvart till?! ;)


Peeez / Sarah

Huvudvärk!!

Nej men tjena huvudvärk! Usch nu blev min huvudvärk helt plötsligt ännu värre trots att jag fick massage utav mamma. Men jag ska till sjukgymnasten på onsdag efter idrotten så får se vad tanten säger denna gång. Skulle bli så skönt att bli av med huvudvärken plus värken i nacke - axlar och rygg men men det lär ju aldrig hända.
Nej ska man åtminståne försöka sova nu? - Jag är ju trots allt sjuker!
Puss godnatt!!

Ge mig värme!

Jag sitter och kollar på utomlands resor till sommaren som jag och Carro ska åka på. Och hon kan inte säga emot nu ;) Är lite less på att det ska vara så kallt eftersom jag har ett bekymmer med att bli sjuk hela tiden så blir jätte frestad på att ta en sista minuten resa och bara komma ifrån kylan och alla olyckor som händer runt om!!

RSS 2.0