Ögonen i arslet!

Ja nu har jag äntligen beställt det jag så länge har velat. Ja, praktiskt taget hela mitt liv.
Well, here we go med bättre utseende!

Walk by

Går förbi, håller huvudet ner så jag slipper se.


Intervention on high speed!

Försöker hitta lite kläder på internet för LÖNEN är snart här och jag har den stora äran att få lön från Östhammar ( FEET lön) Uppsala, Åsa och modekläder och så är det ju självklart studiebidrag också så jag är glad ja :D
Nelly.se
Hollywood.se

Why me, poor me!

Jag kan inte förstå hur man kan sakna någon så gaaalet mycket. Patrik har varit borta sen i måndags och jag saknar honom på tok för mycket så jag mår dåligt och blir ledsen så fort jag kommer på tanken. Min baby får liksom inte vara borta så länge. Haha fast 4 dagar är ju inte mycket egentligen men det känns ju som en konstant eveighet.
När man liksom är van att ha honom vid min sida varje dag och näst intill varje minut (förutom när han sitter och skiter ;) ). Men vi har varit tillsammans eller åt minståne träffats i 5 månader och det är ju en liten tid de och kärlek blir stark och visst inom en tid så är det ju inte lika jobbigt att vara ifrån varandra men vi har liksom inte kommit öve r det stadiet, iaf inte jag haha ;)
men nu äre dags att rensa gamla inlägg som jag borde ha rensat för länge sen som ska BORT!
Godnatt



Can I walk by?

Nu är det slut med jobb i kökena och dax för skola, sista året på gymnasiet. Känns dom fan i mig inge bra. Kan lika gärna skippa sista året och börja jobba på en gång. Plugg är absolut INGENTING för mig. Less på skiten fast jag började idag. Ja kusligt jobbigt!
Ja sen blir det ju inge bättre av att min pojke åker iväg nästa vecka på vandring och kommer fan inte få träffa honom! SKITHÅL! stanna hemma ist fisknöl!
Ja livet är surt och jobbigt ibland men what ever!

RSS 2.0