Sprängande huvudvärk!

Det vankas nu sängen med en bra film. Jag orkar inte ha mardrömmar inatt igen, jag sov så jävla dåligt att jag knappt kom upp ur sängen eller kunde hålla mig vaken på lektionerna!
Nej förlåt för en kort varsel men nu orkar jag rätt ut sagt inte hålla mig vaken, dessutom så tär min huvudärk mig med glassplitter och arga elefanter som yrar runt i huvudet på mig!!
Sleep tight!

Sanningens stund är här!

Får så mycket fråger kring mitt ex P över allt så är väl dags att komma till skott och lyckas svara på några eventuellt!
Varför tog det slut egentligen?
För att både jag och P hade våra själ. Vi hade olika till att inte vilja vara kvar i förhållandet.
Vad va din och vad va hans anledning?
Dn är privat och tänker inte svara på den frågan, den angår bara mig/honom.
Saknar du honom?
Ibland, inte alltid. Men ibland. Saknar de bra från förhållandet, vi va tsm nästan ett år och spenderade nästan varje dag och natt tillsammans så det fanns ju mycket bra också! Jag saknar hans föräldrar fruktansvärt mycket och det vet dom om.
Har du kännslor kvar?
Jag kommer alltid att älska honom jätte mycket, en speciell plats i hjärtat det är det verkligen. Den första man veeeerkligen älskar finns kvar, det kan jag lova :)
Hur är det mellan er nu?
Jo det är bra, vi är vänner! Känner ingen skum eller jobbig stämmning alls och det är jätte skönt för han är en jätte snäll, underbar och söt person. Så jag är glad att vi ändå kan vara vänner :) Inget man vill kasta bort precis haha :)

19 år och oskuld!

Hejsan Måndag!

Idag är en dag som är en helt vanlig måndag men endå inte riktigt en vanlig måndag för denna måndagen är just den dagen det är ett år kvar tills jag fyller 20. Och hur vet jag de?! Jo för att idag fyller jag ju 19 år!

Får massa fina gratulationer och kramar! Tänk om man kunde få så varje dag?! Haha.
har varit i skolan en snabbis. Hade sovmorgon så mös med mamma i morse och dracka massa kaffe. Hon jobbade och jag pluggade. Flitiga familjen :)

Nu sitter jag hos min syster och svåger. Inväntar syrran och Becks för sen åker vi hem till Alunda och ska äta och fika massa gott :)

Egentligen är 19 en meningslös ålder. 15, du kan knulla och köra moppe. 16 du får börja övningsköra. 17 är också en skitålder sen 18 du får gå ut och parta krogen och sen har vi 19 och iiiinte ett jävla skit förändras. 20 är ju systemålder och DET är kalas! Men jag ska väl vara glad för att det går framåt och inte bakåt eller hur!! ;)

Nej dricka klart kaffet och kolla när ante spelar TV spel.
Hör säkert av mig sen!

XoXo / Nasty Bitch!
image description


We stand together!

Kväll kväll kväll!
Ja just nu är jag mätt och belåten efter middagen. Kom precis hem från Gimo där jag besökt vänner som Jocke, Danne och tillslut Sandra ( my baby ). Så nu har jag köpt Vindruvor och ska försöka ge mig på plugg ikväll med.
För imorgon blir det först instrumet och sång då jag precis lärt mig spela Hey Soul Sister med Train på piano. Är väl inge vidare men jag försöker..
Sen kaffe hos Jocke och häng med Sandra innan sista lektionen som är Filosofi.
Later om blir det handledarutbildning för körkort i Östhammar tillsammans med Filip som så väll och hjälteaktigt gått med om att övningsköra med mig. Hahah kommer vara den sämsa på att köra bara...
Peeez out!

Vård dag!

Gegg överallt! Hårinpackning, ansiktsmask, raklödder, fotbad och massa krämer! - Ja det är som det låter!! Efter att ha tappat min SPLITTERNYA Iphone i fyrisån så tar jag en självmordsdag och gör mig fin. Prickar i ansiktet ska bort, bli brun och må FABOLOUS!

Ska gör amitt rum fint idag också och sätta upp några blomgrejer på väggen. Kommer bli FAB!
Nu blir det att skrubbi skrubba fossigarna/skankerna!
Juste Hade en kanondag med bästa vän Caroline igår!! Underbar vän jag saknat som fan!
( Underbart till min mobil plumsade ner i ån!! )
/ Nastyy fucker!

When the sky does dark...

Teardrops on my guitar..
kan inte sluta gråta.

Fan fan fan!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre! Jag ljuger, jag ljuger för mig själv och för andra!
Jag börjar sakna dig mer och mer. Jag vet inte varför... för de sista månaderna... dom var inte bra, bara bråk och tjafs med P. Men jag tänker på dig mer och mer. Måste tänka på annat men det är svårt. Jag saknar de bra delarna från förhållandet.
Vet inte vad jag ska göra längre...
Måste komma på andra tankar!
Jag mår dåligt, ja gråter! Leav me..

Ingen god morgon!

ööööööZZZzzzzz

Har inte sovit många timmar alls inatt! Men vi tar det från början iaf!

Igår åkte jag och Emelie till stan ( ÖB & Gränby ) ( Innan hade jag varit på Thuns med syster och svåger ) efter det åkte vi hem till henne, sen till gimo färgade mitt hår svart, sen åkte vi till Haberga och hämtade Emelies lillebror, körde hem honom till Alunda. Sen åter tillbaka till Gimo där vi satt och pratade, vid det laget var även Amanda med!

MEN SEN!! Så åkte vi två till Gävle för att hämta upp Nippe och Jimmy från HeartBreak, och jag säger bara en sak!! Det gör jag INTE igen. Var hur tjock timma som helst, halt på vissa ställen, blåste på motorvägen. När vi kommer till Gävle så kör vi helt fel och kör där bara taxis för köra. Sen efter mycket tjat med boysen i tele så hittade vi dom. Och hemvägen var ju fan rena helvetet! Men jag tackar GUD att pojkarna somnade som barn i baksätet!! MEN vi hittade fan INGENSTANS, trodde vi kört fel men bara tagit en längre och segare väg, men men vi kom hem iaf!!

Sååå idag är  Sarah skittrött och vill bara hem till Alunda och sova!!

/ Beatchhh

RSS 2.0