When everything went wrong

Sitter på jobbet och det går sjukt seg. Är ensam nu i stora köket och väntar på att få gå hem. Allt har varit klart i flera timmar men jag måste vara kvar till halv 5 utifall någon ringer och är fel...

Mina humösvängningar är något sjuka ibland men just idag har jag en person att tacka...
All känns skit. Jag mår konstant dåligt och humöret är alltid dåligt. Är as jobbigt, verkligen. Tänk dig själv att alltid gå runt sur och vresig. Så jag ber om ursäkt för er som drabbas. Fast den som drabbast mest är ju min söta pojkvän. Inget som är fel och så men han är den som är närmast mig och då är det klart att allt hamnar på honom i slutändan jobbigt nog. Men men hoppas det försvinner snart iaf!

Nästa vecka har jag fått ledigt för att jag inte klarar av all skit på jobbet och jag behöver verkligen sova, eftersom jag sover skit dåligt så är jag trött konstant. Så mamma har givit mig ledigt så då ska jag åka ut med båten, umgås mycket med Patrik och åka till mormor (ändrade planer)

/ Sarah

Something is really wrong

Jag förstår inte.

Speak of the Devil!

Hejsan hoppsan!

Idag är det att jobba i klädesbutiken i Uppsala, Åsa och Mode. Hur tråkigt som helst idag. Det har kommit in 2 kunder varav en har köpt ett bälte för 269 kr... Och det är enbart 2 timmar och en kvart kvar av arbetsdagen. men man får hoppas på att det dräller in människor om ett tag!

De va rätt länge sedan jag skrev men jag har totalt glömt bort det. Jobbet tar alldeles för mycket tid. När man är i skolan eller efter så har man ju iaf någonting att säga.

Jag vill inte påstå att jobba i kök är det värsta som finns.. eller JO fan det är de ju! just nu suger det getdase och jag är glad att jag är ledig där ifrån nu under helgen, thank God!

Nu ska jag vika lite kläder (fast dom är så snyggt ikna) bara för att jag inte har någonting att göra nu. efter jag har slutat så ska jag träffa kära Caroline och snacka skit tills vi ska till Joakim och käka middag, mästerkocken själv( asså jag) ;)

Älsklingen min är i Bollnäs och hälsar på sin syster m. barn och man tillsammans med sin bror. Tycker han kan komma hem nu ja, inte sätt han sen i torsdags morse( och då menar jag på morgonen verkligen )
Jag äslkar min nusse!! <3

Aja nu komer det kunder!

Puss

S



RSS 2.0