Helt nöjd!

Hej hej hej! Jag är toknöjd med inköpen igår när jag var på stan tillsammans med Caroline, min hur gulliga snutta! Var som blev köpt var:

  • Skinnjacka,
  • Converseskor
  • Tygskor
  • Lila linne
  • Rosa örhängen
  • Rosa halsduk
  • Grå halsduk
  • Blommig sjal
  • Vit BH
  • Svart mössa
  • Jeans skjorta

Helt toknöjd är jag verkligen! Sen efter stan åkte jag en snabbis till danslokalen för att hjälpa mitt med städning, gubbarna har börjat lägga om golvet där också så det blir lättare glid i dansen! Sen var det hel en snabbis,köka kräftor och läkor sen sminka sig för Anna-Lena kom och hämta mig så stack vi till Österby-folkan för lite social dans. Helt okay om jag får säga det själv :) Kom hem tilll kvart i 1 och sov till halv ett. Är snuuuskigt trött!!!

Puss
/ Sarah





Mmmm

I LOVE YOU TO DAMN HARD, I DON'T WHANT TO LOSE YOU. BUT I ALLREADY DID. I COULD LOVE YOU FOREVER BUT YOU DON'T LOVE ME ANYMORE. I DON'T WHAT TO FORCE YOU, BUT YOU ARE THE ONE FOR ME. I CAN'T WAIT FOR EVER ON YOU AND YOU KNOW THAT. MY HEART WILL BE TOTALY DEAD BYE THE TIME YOU REALISE YOU WHANT'S ME TOO. I WHANT TO SAY, THAT YOU ARE THE ONLY ONE I WHANT AND I CAN'T HAVE YOU BABY! I'M NEVER GOING TO BEG YOU TO TAKE ME BACK. BUT I'M JUST SAYI'N; YOU KNOW I LOVE YOU AND I WILL DO THAT TILL THAT DAY I WILL DIE AND TAKE YOU WITH MY HEART TO THE GRAVE.

YOU ARE THE ONLY ONE FOR ME HUNNY!

/Sarah



Hej hopp gummisnopp!

God dagens, sitter och kollar på P.S I love you med mor och far. Gillar inte den filmen men det är nog för att jag gråter varje gång jag ser den haha. Gerard Butler är gammal men fan så het en karl kan vara! :D

Vill passa på att säga grattis till Daniel som blir 26 idag! Grattis ponken :)

Ja.. juste var på sjukhuset idag, som vanligt "/ Gick väll bra antar jag ska få telefon tid med läkaren från sjukhuset om 2 veckor så får se då vad som kommer hända. Om jag ska operera mig eller vad det nu blir. Bahh

Men fick dra till skolan direkt efter, men fick iaf vänta i över en timme på lektionstid, men hade svenska och småföretagande. Fick komma igång med vårat företag som vi ska starta, jag och 3 andra hahah jo vi är ju bara 4:a stycken i ekonomiklassen ^^

Hihi hade verkligen inget att skriva idag, men kanske har något att säga imorgon!

Puss

/ sarah


Love you till the end

Autch

Så svårt det ska vara att sätta sig och läsaföretagsekonomin då! Har läst i flera timmar men ändå så kommer jag ingenstans med de! Herre gud, vad har jag gett mig in på? Både företagsekonomi A OCH B kursen! Ja ja,bara att kämpa, har iaf Martin som sagt att han skahjälpamig med den men vi får se hur det blir. Han är den ända somfårmig att förstå matten. Tack vare honom jag klarade matte A !!


 
Min Hallon pannacotta paj jag gjorde till pappas 50 års dag <3

Jag känner mig ful

Ja ni, du sitter tandställningen på plats. Jag känner mig så fruktansvärt ful. Såfort jag pratar eller ler så poppar tandställningen upp... Vissa passar faktiskt i tandställning men jag är garanterat inte en utav dem. Verkligen inte.

Eftersom jag var i uppsala och satte i tandställningen så var jag inte i skolan idag. Känns skönt, har bara varit där två dagar i den nya skolan och det känns inte alls bra. Som att ingen i klassen gillar mig. Jag tänkte på en sak. När jag gick på kunskapsgymnasiet så varje gång det kom någon ny så var det klart tt man presenterade sig och kanske till och med visade runt. Men på brux. Inte en ända jäääävel i min klass har presenterat sig för mig och en hel del kollar på mig som att jag är helt jävla psyko i huvet. Sweet sweet!
Och imorgon ska jag till sjukhuset på morgonen så kommer inte vara i skolan på förmiddagen, vilket är äckligt skönt. Skulle vilja ha hemmastudier i stället. Nu så känns det som att de skulle vara mycket skönare!

Usch, ja.. jag ha mina irriterande problem. och dessutom har jag märkt att jag är jätte känslig. Gråter för absolut IIINGENTING. Herre gud säger jag bara!


Puss
/Sarah


Skönt men smärta och ugleyness

Jajamän nu efter ett års tid är det äntligen dags... eller ska man verkligen säga entligen? I alla fall så sätts min tandställning in, ska bara a på överkäke så det blir nice, dessutom att jag inte behöver ha den så länge gör saken bra och sen resultatet. Ska slipa ner tänderna och bleka dem sen ^^
Men jag säger bara, hellre har jag tandställning i ca ett år (förhoppningsvis mindre tid) än att gå med ful tänder resten av livet så får satsa nu, lite sent dock :P

Hela veckan har vart crasy! Gillar inte min nya skola, vill tillbaka till Uppsala. Känns bara feloch man har liksom ingen på bruks... böla 4 timmar första kvällen av skolan. F fan säger jag bara.

Sen har det varit crasy för många vet att jag aldrig visar när jag blir arg. Men i lördags var jag tydligen på hugget förfyyy fan så förbannad jag var. Bara häntett ytterst fåtal gånger som jag skrikit på någon sådär. Men det var ju också en blandning mellan förbannad, ledsen, besviken och trötthet. jag hatar verkligen att bli arg. Så jobbigt"/

men fuck nu måste jag kila,tandregleringen och tandställning väntar :(

Puss

/ Sarah

Helt fucking OTROLIGT!!!!

Det svider under ögonlocken... efter 4 timmars gråtande...jag är helt förstörd.. hur mycket kan man tåla egentligen? Så mycke skitsaker som händer och så jävla mycket som gör en ledsen och vissa saker inte ledsen utan rent ut sagt skit förbannad! Huvudvärken är oändlig.. outhärdligt! Det dunkar och och värker! -->

Du finns inte längre kvar...

Hem från Gotland och direkt till The voice!

Kom från Gotland igår och direkt vart det att ta sig till sthlm, kunsträdgården för att se The voice, men hur lyckat var det när man höll på att svimma så fick dra med mig Caroline och sätta mig på en kant för att inte falla ihop totalt. Sen fick vi kila till Max i klungan så jag kunde få nått att äta eftersom jag inte ätit på hela dagen och socker!! Fanta!! Åhh har ALDRIG smakat så gott i mitt liv. Känndes underbart hahah! Men sen var det bara att klänga sig in igen för att kunna se Sean Banan som SUGER LIVE!!!

Det vart lite sturl med tåget hem, eller ja jag vet inte vad som hände egentligen! Hahah men vi kom hem till Caroline tillslut iaf ! =) Fick sova ensam i hennes rum ( ville det efter som jag *host* snarkar lite grann xD ) och det komiska va att jag sov så jääävla hårt så jag hörde inte när larmet gick igång men ändå alla andra gjorde det ^^ Jag sov alltså skitbra :D

Ska nu vara social mot Caroline. Käka frulle!

Love you!
/ Sarah

Het dag med känslor överallt

Hitter nu vid bordet efter ett tags stekande vid stranden. Är ju som sagt nere på Gotland. Har varit dåligt väder förutom de tre sista dagarna. Och i morgon åker vi hem.. lite otur va -.- Jag som tänkte bli brun innan skolan börjar men det sket ju sig.

Imorgon ska vi ta båten över till fastlandet igen och hem, 4 timmar... yippie -.-. Men päronen släpper av mig i sthlm så jag kan gå och se The voice festivalen i kungsträdgården med Carro och några andra ! :)

/ Sarah

The darkest clowed of them all

Idag har det varit en riktigt jävla skit dag!

Har sagt hej då till min bästa vän Sofia!! Hon åker till USA i ett fucking år!! UTAN MIG! :'( Usch det var verkligen jobbigt att säga hej då! :(
Sen har tankarna bara virrat runt. Usch jag hatar dom dagarna jag tänker på dig. Fan det får mig att må dåligt. Inte för att jag älskar dig utan jag mår dåligt bara för att. Liksom jag har ingen aning om varför jag tänker längre. Jag har heller inte de tankar som får mig svartsjuk. Jag brukar aldrig vara svartsjuk men det har jag varit ett tag. Men det börjar entligen släppa. !! Vilket jag är glad över :)

Åker till Gotland imorgon bitti! Kanske hittar en snygg kille där som är helt awesome ;)
Men men måste slagga

No love today
/ Sarah!

Tomma intet

På pissigt humör. Orkar inte alls skriva något så läger upp en låt ist.
Tillägnad till.... skitstöveln


FUCK YOU - Med Lily Allen

Smärtan som jag älskar!

Äntligen sitter jag i fotöljen och lyssnar på musik för mig själv. Helt underbart att ha föräldrar borta för några dagar! Kom precis hem från Linn och Ante. Hjält till at städa deras lägenhet idag. Jag var på bio med Frida och såg Knight and day, hur mysigt som hälst så när jag satt på bussen runt halv 12 så bestämde jag mig för att åka hem till Linn ist för att vara ensam hemma. Det är as skönt men på kvällarna är det faktiskt lite rusikigt!

I måndags så var uppsalagangsterna här! Oh ye ni hörde rätt! Caroline kom några timmar tidigae än alla andra. precis när hon kom innanför dörren var mina födelsedags muffins till henne precis klara så hon fick dem direkt från ugnen med formar där det stod Happy Bithday på. Kolla på dirty dancing 2 innan alla andra skulle komma.
Jocke, Jakob, Jakob och Lovisa! Synd att det spöregna för vi skulle egntligen grilla... så fick steka fläskfilén istället men det funkade ju lika bra det.


Skriver senare!
Lots of love
/ Sarah!
Util we bleed med Lykke Li

Länge sen så tjenis penis!

Jag har visst inte skrivit på ett tag men det är ju för att jag åkte till Linköping och kom inte åt bloggen på mobilen... så det blev inget bloggande där ifrån men kan ju alltid berätta vad som hände en en och en halv vecka jag var där :) och det var knappt ett skit :P hade rätt tråkigt när jag var hos mormor men på onsdagarna åkte jag inte till Lkpg.

Det började med att Linn och Ante släppte av mig i Linköping. Jag skulle sova hos Anita, fick inte tag på henne så det blev att ringa lilla Nalle. Han kom ochhämtade och körde mig till hans jobb så länge.Iaf tills Henke hade slutat jobba så jag kunde komma in i lägenheten. Men Anita kom strax efteråt. Va himla kul att träffa Henke, Anita och Nalle igen. Är ju inte allt för ofta man gör det. Och speciellt inte Henke :( Men dagen efter träffade jag Martin var väll kul. Senare drog jag hem hem till mormor med en 70 mins lång busstur -.-

Hela tiden bestod väll av tv, fika,tv,lite mer fika och lite blåbärsplockning. Yess thats pretty much it. Men har också slingat mormors hår och mitt eget hår färgade jag. Vart faktiskt ganska nice och har börjat lägga ner luggen, skita i att sätta upp den och den ser inte allt för tokig ut faktiskt :)

Onsdagen efter åkte jag in till lkpg igen. Försökte shoppa lite grann men det gick ju inte helt kanoners. Hittade inte ett skit :( Måste hitta present till Carro och Emma.Och de har ju redan fyllt år :(  Men efter någon timme på stan kom Martin och Hassan in. Gick runt på stan, fikade. Sen vid 4 tiden gick jag till stationen för att träffa Calle som skulle komma med bilen. Vi två åkte iväg till Berg slussar och käkade as god glass som mäst bestod utav grädde. men gud så god den var. Vi tog en promenad ner till Roxen eller hur fasen det stavas. Rocksen? Aja sen tog vi bilen tillbaka in till stan. Han visade mig universitetet och sin egen skola Katedral och Bersan där min lilla far gick. Hade det skit trevligt med Calle :) Får asolut träffas nästa gång jag åker ner. Helt utan tvekan :)

Men nu mste jag ställa mig och baka ;) Jag vet att Carro är inne i stan nu så kan skriva det nu. Jag ska baka några muffins med bakformar som det står Happy Birhday på. Dom är skit söta!! :D
För snart kommer ju hela gänget från stan hit! Helt awsome det kommer att bli :)

No love today ;)

/ $

RSS 2.0