Jag känner, du äter

Guuud, jag tror jag blir tokig. Det är en kärring som jobbar på fridtids och hon borde verkligen inte jobba med barn. Hon borde inte ens jobba... hon borde inte ens vistas utomhus. Hon skäller på barnen som om de vore insekter. Hon pratar nedlåtande + att hon hela tiden säger: "Du gör fel" till ungarna när man egentligen ska säga: "Om du gör så här i stället så går det mycket bättre" Shit den kärringen är runt 50 snart, hon har säker 3 barn. Jag är 17 och förstår bättre hur man ska hantera barn. + att ja inte har några egna, där med ingen erfarenhet  barn! Usch man blir less när hon kommer in i matsalen...
 

Jaja, min dag har varit helt okey, har jobbat. Och jobba innebär minst 3 powernaps om dagen där. Sååå skönt :)
Sen när jag kom hem så väntade mormor, morfar och Tomas (morbror) där så snällt. De stannade kvar längre bara för att få träffa mig. Är dom inte gulliga ^^<3

Jag har ju 3 veckor kvar att jobba så efter sista veckan (då jag även måste jobba helg) så ska jag på måndagen direkt åka till Linköping & Kisa. Så är du där så är det bara att plinga i min telebob!!


Jooo jaa en arbetande kvinna borde gå och lägga sig nu, eller ja för länge sen rättare sagt.

Natti natti

Lots of love
/$

Come on come on lets go!

Godagens!

Midsommarfirande i Örerund med massa peolpe. Absolut att det var mysigt till en början men mot slutet så spårar det ju alltid ur totalt. Men jag kan inte säga att min midsommar var dålig, det kan jag inte :)
Efter samma trassel med bussen och så så kom vi änligen på. Jag, Caroline och Caroline (Ja 2 st). Vaknade upp för ett tag sen så de stack för en stund sen. Så nu har jag planerat att köra en dag för min själv helt enkelt.

Jag sa köra helkroppsbehandling al'e Sarah special, vilket innebär vaxning,noppning,ansiktsbehandlingar och hår behandlingar, fotbad och klippning. Måla och fila naglar och jaa... jag kanske kommer på mer eftersom. Ju mer destå bättre ofc ;)

Men funderar även på om jag ska kolla film sen resten av dagen. Jag har visserligen släktingar hemma men wtf, de klarar sig med mor och far allt. Iaf så kanske de blir lite golf i eftermiddag om jag orkar. Är ju helt död från igår.

Jaja, sluttjatat nu måste jag fixa allt så jag blir klar ngon gång idag iaf ;)

Lots of love

/ $


RSS 2.0