An ordinary day in my life!

Nu är det kväll... och sitter hemma hos syrran. Bakat chokladmuffins med grädde och hallon på.
Smaskens, synd bara att man är förjävla mycket laktosintollerant så nu spyr man ju nästan av illamåendet!

Dagen har iaf spenderas hemma hos min ekonomilärare i Uppsala tsm med Sandra, Isabel och Sara.
Ätit sallad, glass m jordgubbar och spelar " Med andra ord" som är fruktansvärt kul.

Övningskört idag med och det gick galant, enligt mig. Kan kan köra men nu är det bara som Filip säger, att kommaihåg att kolla i speglarna och lite smådyligt.

Sammanfattar min dag som "Asbra"!

Godnatt gullhönor nu är jag trött!

Frisörer är renarama rånet!

Fick ett telefonsamtal av AVANCE KLIPP nyss där jag ska klippa mig. Har egentligen tid imorgon men hon jag skulle klippa mig hos va sjukskriven.

Såå jag har fått en ny tid på torsdag, men ALDRIG att jag ska ha den.. frågade vad priset skulle hamna på och vet vi vad? 1900:- för mitt jävla hår att färga och klippa. NÄSTAN 2000 SPÄNN!!! Inte fan är de värt det heller!

Kan ni fetglömma för fan!

Tvingar Becka att ta hand om mitt hår ist! Bra jävla mycket bättre och billigare!!

USCH BOJKOTTA FRISÖRER FÖR FAN! 


Pull an allnighter, not my thing!

Godmorgen!

Haha vet inte hur jag ska förklara min dag/ar haha!

Började med en bra dag med Becka, Emelie och Victoria här. Sen bara Emelie och Becka sen bara Becka och jag. Klockan är kvart över 5 på morgonen och vi har suttit och pluggat i princip heeela natten med en heeel del kaffe till hjälp. Jag vet, jag blir sjuk av att inte få sova men va faan betygen setts på torsdag och jag har frrrruktansvärt mycket att göra så fick bli en allnigher med Rebecka Kytömäki min "lillasyster-in-law" eller vad man ska kalla henne. Min vän helt enkelt.

Hahah jag inte inte säga att det var värt det men fan det har varit kul trots allt hahah!

Kan ju inte gå och lägga mig nu så om nå timme är det bara att göra iordning sig inför skolan. Vilket jag inte precis hurrar för om jag ska vara ärlig!!

Nu sitter becka och gör det sista på sin matte och vi lyssnar på gamla disney låtar och är trötta men endå inte. Fan man lever ju bara engång! Får ju sova imorgon iaf! hahah

LOVE MY LIFE SOMETIMES

Godmorgon mina fisar!!


5 på morgonen!

Jag tror jag blir TOKIG!

Tror I'm going nuts! Seriöst... försöker hitta bikini till sommaren. Jag vill ha en fin söt bikini utan byglar. Men vad tror jag egentligen? Vem för söker jag lura? JAG KAN SÄGA TILL ER SOM VILL HA STÖRRE BRÖST, DET ÄR ETT JÄÄÄVLA HELVETE! Ingenting passar som på tjejer med småbröst. Man får ont i ryggen och dom är BARA ivägen.

Så säg för fan att ni inte vill ha större, för nackdelarna är 15 så gånger mer än fördelar. Fördelar är säkert bara för att killar kanske gillar det. MEN SO WHAT!? Säger bara att dom är i vägen och ett HELVETE att ha.

Fan vad jag hatar skiten. Finns aldrig i ens storlek i varken bh eller bikini ( blir fula sådana i ens storlek ). Tröjor ska vi inte ens snacka om! Sitter det för tajt över bröstenså sitter de bra runt midjan och sitter de bra över brösten så är det alldeles förstort runt midjan!

Säg att jag har fel. Men JAG vet att jag har rätt

Peeezoff


En totalt värdelös dag!

Ja men varför ska jag alltid ha oturen? Sumpa sovmorgonen pga pedagogen och helt värdelösa lektioner idag.
Vart tar allt vägen egentligen?! Skit piss dag idag.
Sen måste jag åka hem till alunda bara för att vattna blommor och hämta kläder sen tillbaka till Gimo. Vad fan är det för dag egentligen. Depp och dessutom så regnar det. Väntar bara på att en panikångest ska dyka upp vilken sekund som helst...
Hoppas er dag vart bättre än min!

Livet enligt Sarah

Illa mående och hjärnan verker. Ja, så har mina senaste dagar varit. Mått illa som fan men men sånt är väl livet. Jag får stå ut, vilket jag har gjort med förkylningar i ett X antal år... sorligt att man "vänjer" sig med förkylningar och sjukdomar...

Idag iaf så mådde jag piss i morse så va hemma från skolan men sen vart jag bättre så åkte till Gimo. Träffade Jocke på en kaffe och Becks följde med där av kom följet Patrik, Rikard och Loffe föbi. Tog årets första glass, mjukglass :D

Ooooch vidare sen till Jennie & Robin för middag och mys framför soffan och lite skitsnack med eventuella skvallningar ;) Lite dum/elak får man vara ibland enligt min mening hahah!

Aja nu blev det så iaf att efter 2 nätter hemma så sover jag hos syrran. Får fan ingen sömn när jag är ensam hemma och ska sova i det stora huset alldeles ensam.... christ man skiter ju på sig för det minsta lilla ljud!

Imorgon måste jag klara av att gå i skolan, men mår jag illa så åker jag fan i mig hel.

BTW så har jag första körövningen men kyrkokören imorgon. Har sjungit i unga röster som är en ungdomskör men inga kvar och vill inte sjunga med unga paltor så lämnar dom för 40 + are som är helt otroliga på att sjunga! :)

Good Night Sweethearts!


Har inte skrivit något om min studentskiva, men kan säga att jag hade frrrruktansvärt kul!

Lördag eftermiddag!

Goddagens alla andra!

Idag.. ja idag har jag varit i stan och fikat o myst med Caroline och Oscar. Mycket trevligt va de faktiskt. Saknar Carro nått satan eftersom vi inte träffas så ofta sen jag bytte gymnasium. 

Drog till gränby en stund där jag sernare mötte upp syser och Co för att åka till Gimo. Blir att sova här inatt, kan eventuellt bli att man åker hem ist.  

Tött som fan och illamående.


Finally!

Hejsan, Godkväll & Godnatt

Ja, idag har jag varit i skolan. Skrivit svenskaprov och pratat om foster på naturen. De va de enda jag gillat på den kursen och det ENDA jag lyssnat på hahah!

Sover hos min syster och svåger inatt pga att mina föräldrar lämnade kvar mig i de stora huset för att åka till Kina... Vem gör så? Vem lämnar sin 19 åriga dotter ensam hemma?! :O   ;)

Iaf så har jag varit till Jocke och druckit kaffe, sjungt singstar och glassat i solen på hans balkong! Mycket trevlig eftermiddag!

Har entligen också beställt en klänning från ASOS som är ett företag i USA och hoppas den passar annars får jag panik. Tar ju studenten iår. 5 Juni vettu och kommer vara SÅÅÅ underbart! Sen är det bara att jobba på  :)

En bild på den klänning jag beställt från ASOS.COM



Nu ska jag duscha sen förmodligen vidare till sängen!

Kiss and goodnight!

Välkommen tillbaka du sköna...

Ohh så uuunderbart! Jag är FÖRKYLD IGEN!? Vad förvånar mig mest? Att jag är förkyld eller att det faktiskt va ett uppehåll på ungefära... 2 veckor! Yey me, årsbästa :)
So whats new?!
Sitter i sängen och skriver lista på vad min mor och far ska köpa till min när dom åker till Kina nu imorgon. Listan... den är helt okey normalt lång för att vara tjej... men endå?! Har säkert en hel del mer saker jag vill ha men de får jag väll ringa till hotellet i efterhand och berätta! :)
Tagit bort all smink nu. Har fått värsta finneattacken mot hakan... Jag är ganska noga att tvätta ansiktet meeen nu när det har varit mycke partande med sena hemgångar så ooorkar man bara inte ställa sig och vingla vid handfatet så man slänger sig i säng på en gång.
Och dessutom gör alkohol hyn ful och lättare att få finnar. Och man kan säga att det har blivit mer alkohol än vatten för min del de senaste dagarna... fy skäms Sarah!!

RSS 2.0