I never said I could fly...

Nej men hejsan. Sitter som vanligt i biblioteket och skriver, varför? Jo för att plugga suger till och med ännu mer än att sitta i denna ruttna håla! :) Men ska försöka ta mig i ärslet och skriva min fördjupningsarbete om barnprostitution som ska vara kring 8 sidor. Ja men yippi, min fredag är räddad... -.- Fast nu ångra jag mig... ska springa och leta efter min engelska lärare som tydligen har sprungit efter mig också. Det måste vara viktigt så kan ju inte skita i det heller...
Love you all...

I thought it was important... but it never is!

God morgon mina grisenöffar!

Godmorgon!
Som hemma hos Patrik inatt så sitter nu och funderar på om jag ska sminka mig men jag är för lat. Patrik börjar 8 på morgonen så sitter själv i lägenheten och är så äckligt jävla trött, som det bara går!
Har ont i magen i dag med, som jag hade igår så jag tror jag snor en till ipren av Patrik men ja... det får han stå ut med ;)
Ska iväg strax till skolan för att göra koncentrations-övningar, fråga mig inte varför -.-
Men ja jag har inget speciellt att skriva idag, ville bara  uppdatera lite :)

You will never know what I did ;)

Operationen...

Förr förra onsdagen så åkte jag in på operation. De brände bort någonting (som jag inte kan namnet på) uppe i näsan på mig som tydligen var svullen som tog plats och gjorde luftgångarna för trånga för att jag skulle kunna andas.
Arvid, min danspartner var jätte gullig och följde med. Mina föräldrar var då i Spanien. Han kom och hämtade mig med bilen och körde in mig till Akademiska. Jag fick sätta på mig den fulaste rock jag någonsin använt ( har dock haft en sån på mig förut). Hade jag haft linne under min tröja hade jag sluppit den rocken, vilket jag borde ha lärt mig från min förra operation.
Jag fick lokalbedövning och det gör förbannat lika jävla ont varje gång jag får det! Den fick jag blodstilande upp i näsan som skulle göra att jag inte skulle blöda efteråt. Sen fick jag flytande adrenalin i näsan också på en blommulstuss... Varför? Seriöst? - Japp helt seriöst, det gör att saker (haha) man har i näsan pluserar upp och lättare att se. Jag ville seriöst bara dö! Hjärtat slog så jävla hårt, jag fick den där svimmande effekten när det blir svart för ögonen och blinkar. Ljudet försvann så jag hörde absolut INGENTING utav vad läkaren sa. Jag ville dö, jag ville svimma, jag ville kräkas. Jag ville att läkaren skulle hålla käften. Ville bara få bort den där jävla otäcka känslan.
Jag skulle fått åkt hem direkt efter men det blodstillande funkade inte på mig tydligen så det rann blod ur näsan så fick vara kvar i en och en halv timme. Jag tackar gud att jag hade Arvid med mig. Bästa kille som finns!<3
Aldrig igen!

Jobb! <3

God kväll!
Jag har glömt att nämna en sak. Jag har fått ett nytt jobb. Eller ja ett till, på Åsa och modekläder i Uppsala. Helt okey faktiskt! Jobbar som butiksbiträde och det är ett väldigt socialt jobb så det passar ju mig utmärkt! Va och jobbade där idag samt alla lördagar i sommar och nu på Valborg men det är sköna tider, 10-14 så det är inte långa pass som jag är van med så det är skönt.
Ska upp och jobba imorgon med men imorgon blir det Östhammar på Solgården som vanlit, ( kanske man kan säga ) Är skit trött och as grinig, eller känner mig det iaf så ska bomma igen datorn, kind of, och lägga mig. Eller se klart Juno först sen sova, börjar halv 9 och slutar 6... GREAT!

Se varje dag som en möjlighet, du vet att du kan!

Värme !

Sitter helt slut kört i soffan! Har bakat cheesecake hela dagen. Hjälpt mor att laga lamm (vilket jag inte äter) med potatisgratäng och rödvinssås. MUMS! Men kan säga att cheesecake tar verkligen en evighet att göra, men resultatet blir alltid lika bra och gott när jag gör den ^^
Var nyss ute med syrran och Fredrik och sköt lite, kung som vanligt...? Nä syrran som aldrig(?) skjutit förr vann men en hel del poäng... grr haha :)
Men nu sitter jag och väntar på en ruuuskigt seg karl, Patrik. Ska ju fika men han får helt enkelt bli utan eller äta resterna ;)
Fill your days with hopes and dreams. Never look down, just see the good things.

Solens ljusa strålar...

Var in till stan med Mikkis och shoppade slut konton... eller? Haha, hittade ett par nya converse, två klänningar, en rosa bh (äntligen) och en randig tshirt. Hyffsat nöjd men jag ska in på måndag igen och shoppa slut på banken också, alltså min mor ;)
Jag känner att jag behöver en HELT ny garderob men jag behöver inspiration till vad den ska fyllad med.
Vad tycker ni är snygg och vad skulle passa mig?!
Har börjat få lite sommar/vårkänsla de senaste dagarna och jag har kännt mig glad :) Ända jag kan tänker på är sol sol sol, kläder kläder kläder, må bra må bra må bra! :)


Länge sen sist!

Kan ju börja med att säga att det var ett tag sen jag skrev. Kan man skylla på för att jag har mycket att göra men inget att skriva?! Nja... har tänkt många gånger men aldrig kännt efter om vad jag vill skriva om. Känns inte som att så mycket händer i vardagen längre. 
Vart jätte glad när en polare kom fram och fråga varför jag aldrig skriver i bloggen längre och att hon läser den.
Jag kan säga att det känns ganska meningslöst att skriva när man inte vet om folk läser.
Visst när jag väl skriver varje dag så har jag väll 100 läsare per dag kanske :)
Så man kanske borde börja igen nu när man vet lite iaf :)
På senaste tiden har jag fyllt 18. Har tatuerat mig, har påsklov, UF mässa, varit på operation och... haha jaa...
jag får väll förklara
senare i detaljer :)
Men her I go again! :)

Trust is not so hard as you think. You just have to believe it's a good thing.
Sarah

RSS 2.0