Ut på upptäcktsfärd!

Jajamensan! Ni hörde rätt! Nu har jag entligen slutat jobba efter 5 intensiva veckor direkt efter skolan slutade. Sånu bär det av till Linköping/Kisa för att entligen få lite sommarlovs-känsla i kroppen. Kan även meddela om att jag är inte de minsta bun henner! Men det kändes skönt nä jag och Frida var och badade igår då en KRITVIT tjej kom fram till bryggan! hahahha har aldrig känt min så brun när jag egentligen är jätte vit!

Och det här med packningen går inte alls som jag hade tänkt mig... inte alls, verkligen. Min svarta BH är borta, hitta den verkligen inte. Min Ipod sladd är också borta så nu kommer jag inte kunna lyssna på musik heller, bara en liten bit av resan ner. nerre ud jag får fan krupp ! och inte fan får jag plats med alla saker i resväskan heller!! Jag behöver verkligen skaffa en större väska!!

Egentligen var det tänkt att jag skulle stanna kvar i linköping idag och träfa Calle och slagga hos mina sysslingars mamma. Men han kan inte. Så det blir iaf att slagga hos Anita sen kanske bara kanske träffa Martin imorgon. Men får se när Anna hade tänkt röra arslet och sätta sig på tåget och åka där ifrån..

Nu måste jag försöka leta reda på alla de sista grejorna och se till att jag har med mig allt!

Juste no internett när jag är hos mormor och morfar! Finns på mobilen! 

Lots of love
/$

Svider

Jag borde ställa allt till rätta det jag sa... även fast de jag sa är sant och korrekt!

Äckligt varmt med ful lugg

Kom precis hem från en härlig dag från stan tillsammans med Caroline! Började med att jag klippte mig, och jag är definitivt INTE nöjd med luggen, men det andra funkar faktiskt helt okey :)

Så det blev att köpa ett par svarta gladiatorskor, vit klänning från Carlings med spec rygg, sen en klänning från Bik Bok som är verkligen sommrig med lila blommor, visserligen när jag böjer mig eller den minsta lilla vindpust kommer så visar jag rooooompaaahhhh! Hahah men den är fin iaf :)

Snart kommer Rickard och hämtar mig med moppen så ska vi åka och bada! Ska bli så skönt efter en sån varm dag! Skönt med en dag ledigt innan de 4 sista arbetsdagarna drar igång igen!

Aja men nu blir det att kila om man ska hinna packa innan Rickard kommer! Shit länge sen man träffade pojken :( Miss him so much!! <3

Lots of love
/$

Ihopklistrade ögon och riiiiiktigt kissnödig!

Ääääckligt nyvaken och jävligt nervös. Ska åka in till stan för att shoppa med Caroline. Jag ska ju klippa mig halv 1. Tänk om jag inte passar i den frillan jag tänkt mig?! Gaaad! hahah men jag måste ju börja våga prova nya saker så första steget är väll mitt slitna hår. ;)

Idag är min första lediga dag ( en vardag ), eftersom jag ska jobba helg så får man en eller 2 dagar ledigt ist! Sen har jag bara 4 dagar kvar sen blir det LINKÖÖÖÖÖPING i c 2 veckor! Ska bli snuskigt skönt att komma hem till mormor och morfar igen!! :D Ska dessutom träffa några polare som tex Calle Blomqvist, vilken jag inte har träffat ORDENTlIGT på många år! Hahah bara lite snabbt på IKEA när han och hans familj var uppe i Uppsala och hjälpte syrran som skulle bosätta sig här! ;)

Aja skit samma jag måste börja göra mig iordning nu om jag ska lyckas komma iväg någon gång!
VAD SKAMAN HA FÖR KLÄDERPÅ SIG?!?!? :O

Lots of lóve
/$

Helt okey hett?

Sitter på jobbet. Precis käkat så tog mig en lurare och stack till datan ( fast jag inte får :) ) Det är över 30 grader här inne och jag håller på att smälla av, känner verkligen för att byta byxor som alla andra här på jobbet har gjort. Dessutom jobbar vi en man kort idag med. Yippey?! Nja - men det funkar faktiskt skit bra. Bättre än igår när man jobbade med en surkärring som klagade hela tiden på vad man gjorde fast jag gjorde rätt. Schysst asså ;)

Jaja borde stänga ner innan chefen kommer till jobbet! Morsan will go crasy at me! Ja som en heldel vet så har man turen att ha sin egen mor som cheeeeeef! Sweeet va ! :D

See ya later, skriver mer ikväll!
Puss
/ $

Never again!!!

JAG SKA ALDRIG MER BLI KÄR, JAG SKA ALDRIG ÄLSKA NÅGON IGEN!!!

Härlig värme och stinkande fötter

Sitter på altanen med fötterna uppe på bordet och är en aning social mot mina fötter. Är faktiskt ganska mysigt men far börjar väll tjata om att jag ska städa mitt rum snart igen så då är det inte lika mysigt längre...

Fläkten är på och stinkande fötter stinker inte lika mycket längre. Så som sommar är, absolut!

Nu ni! Nu har jag bara en vecka kvar av jobb sen sticker jag till Linköping / Kisa så då blir det farligt :D
Nej men seriöst. Känner att jag behöver komma iväg nu. Som sagt så har jag inte mått bra de sista tiden. Alltså de 3 sista veckorna. Så behöver ta de lugnt utan tjat och frågor. Vill vara själv så då känns det bäst att åka till mormor en längre sväng innan vi åker till Gottland, jag och familjen + Linns sambo men han räknas väll som familj nu antar jag :)

Jaja min sommar började inte precis som jag hade tänkt mig. Verkligen inte och jag har sen gjort några snesteg. Snesteg som får mig att må sämre. Men fan nu måste man ju rycka upp sig och börja leva igen!!

Lots of love

/ $


Kan det bli svartare

Ni vet när man åker bil eller buss när solen helt plötsligt försvinner för alla träd är ivägen. Satt och tänkte på en sak när jag var påväg hem från uppsala idag...

Mitt liv är precis just så.

Jag åker först i värsta solen, hur fint och älskvärt som helst men helt plötsligt är jag i de mörka skuggorna från träden men sen börjar det bli lite glesare och solen pörjar titta  fram. Sen kommer solen tilbaka igen helt klart och fint.

Jag vet att jag precis kommit in från den fina underbara solen till det mörka ledsna och helt förstört mörka delarna...

Just wanted to tell you!

The life I didn't expect!

Tjollahoppsansa !

Helt sweet dag på jobbet faktiskt. Va 6 pers (ska egentligen vara 5) Så hade i princip ingenting att göra.. eller jo STÄDA!!! Jag och Oliver städa fan allt idag och om de säger att jag ska ställa mig och städa imorgon med så tar jag fan i mig livet mig, (livet suger ju iaf just nu).

Imorgon blir det att börja 7 och sluta 2. Sen direkt hem till Carro i Vassunda och vara en kort visit där tills lördag.
Sen på lördag ska jag in till stan för att träffa Björn. Får se vad som hittas på då. Baaad ofc! :) Har fan bara doppat mig en gång iår och det är alldeles för lite :O

Juuuste på onsdag blir det klippning, kort. sen är det bara clipsen som saknas :D!!


Måste slagga, ska ju upp kl 05:00 imorrn!

Pussen
/$

We are all winners

Oh my god, it is so hooooot outside. Och även i syrrans lägenhet. Sitter hemma hos henne. Kom hit igår så stack och badade i Gimodammen idag. Jag får en sån jävla panik utav att vara i sånt vatten och speciellt att veta att det har legat många döingar där :O Ahmen ahmen. Sitter nu och kollar på tv medans Linnsan sover och Ante spelar på datorn. När hon har vaknat ska hon få sminka mig sådär fint som hon brukar. Inte för att jag ska någonstans eller så men ibland är det faktiskt kuligt ^^

Allt folk börjar droppa hem från PL nu så nu är man ju inte ensam längre... faast jag har ju jobbet så det har ju inte spelat så större roll den här veckan ^^ Och nu jobbar jag bara två veckor till. Byter arbetsplats till frösan nu dom veckorna sen drar jag till Linköping/Kisa ett tag så jag kan få träffa mormor och morfar så funderar på att vara där upp mot en och en halv vecka eller två. Skulle sitta hur skönt som helst. Funderar även på att snacka med Calle så jag kan få träffa honom. Då blir det ju även mycket Linköping vilket gillar oerhört! :)

Aja men imorgon blir det jobb som vanligt sen blir det förhoppningsvis att träffa Emil när jag har slutat och när han kommit hem från Avesta. Saknar den lilla parveln!

Juste! Innan jag avslutar så måste jag bara berätta att för nån dag sen så drömde ´jag om den där komikern som är med i Solsidan... vad heter han... Johan Rehnborg :S Att han ringde mig när jag var i Uppsala, ville att jag skulle ta tåget in till Sthlm till hans lägenhet vilket jag gjorde. Sen bjöd han ut mig typ på en visning av nåt slag sen stack och åt middag. Är inte det LIIIIITE WEIRD :S ?!?! usch usch usch hahaha morsan garvade ihjäl sig när jag ska vilken persom jag drömde om. Och det roliga är att jag har inte sett nån film eller parlamentet eller solsidab på aaaas länge så det känns ju ur skumt ^^

Aja dax för smink och kika med på tv. Kanske hoppa i Linns säng men vet inte om jag vågar vara så elak riktigt ^^

Love you all

/ $

Nothing is wrong, it's just you!

Ligger i sängen och funderar... inget funkar för mig idag. Brände handen rätt hårt idag på jobbet. Satan du det var inte skönt! Imorgon är det sista dagen på Kristinelund.Kännslite trist på sätt och vis för de två som jobbar på fridtidset är sååå gulliga mot mig. Men men that is how it is..

Ont i halsen och borde sova. Har egentligen inget att skriva!

JAG ÄLSKAR DIG

/ $

RSS 2.0