Nej men!

Hejsan!
Helgen ´har varit galet tuff! Jobbat hur mycket som helst medan Andreas hade främmande av Fredrik från Sthlm. Kan ju inte påstå att jag har sovit super bra. Men bättre än ingenting.
Kom ju hem 2 fulla karlar i lördags natt. Eller aa kan ju säga att de va Andreas som va full och jag vart klarpigg. Vilket inte uppskattades i går när jag gick upp halv 7... Men har har haft det trevligt iaf :)

Igår va jag och hjärtat på promenad och hamnade på minigolfbanan i Östhammar. Sög men man kan ju ha mysigt för det. ( Älskar dig! )

Såg nu.. att jag skapade bloggen 2008 i juni så har haft den över 4 år...
Men kan säga att det är faktiskt mycket som har raderats. Gamla inlägg som tar plats, pinsamma historier och annat gamalt som helt enkelt inte behöver finnas här!

Watch out for more!!
Andreas & Robin slår lite...

Worried - Careless - Hardface - Smalltears

Har en orolig klump i magen ganska ofta. Hur ska man säga det egentligen utan att avslöja min oro?
Det är mitt, men ibland känns det inte så. Vill ha mer, mer känsla över det. Blir orolig.
 
Ibland bryr jag mig inte, låter det vara som ingenting men egentligen är det allt. Jag vill inte höra. Men jag måste!
Är som en nasty drog man inte vill ha. "Sarah, beskriv hur du känner"
- Hur jag känner? Känner mig tom... men full av rädsla.
Haft en attack på 2 månader. Känns som att en är nära nu. Kan bryta ihop närsomhelst. Men vill inte att någon ska se. Jag skäms, jag skäms så in åt helvete, vill inte vara svag... Slår ut med ett ansikte av sten. Men hjärtat är gjort av en sköraste glas.
 
I just poured my heart out
there's bits of it on the floor
And I take what's left of it and rinse it under cold water
And call him up for more


WHOHOO!!

En superglad Sarah!

Får vakna av att min underbara pojkvän klampar in i lägenheten efter en vecka på Gotland! Hann mysa lite och sen körde han mig till jobbet.
Damn, jag har en fin pojke!
Och efter jobbet ska han laga middag och mig så ska vi mysa hur mycket som helst ikväll. Han får fan aldrig mer åka bort så länge! Varit jobbigt att sakna sååå mycket som jag gjort men inatt har jag turen att få sova med honom! :) <3

Skitväder...

Har ingenting att göra på jobbet och vädret suger meskuk!
Och jag saknar Andreas... åååhhh ingen bra kombo alltså "/

Stay away...


I'v like to be, everything you are..

Hur tar man det egentligen?

Kl är 1 och har hunnit med mycket på min lediga dag. Har städat och diskat hos Andreas och kollat på tv och även hunnit sova. Men känner mig ändå trött. Jag har haft ont i magen några dagar och känns som att jag är nervös hela tiden. Men kan inte förstå åt vad!
 
Ska snart åka hem till syster som slutar kl 2 och prata och mysa med henne. Inte träffats så mycket på senaste tiden.. sen blir det tillbaka hem till Andreas och mysa med honom eftersom att han åker till Gotland imorgon kväll och inte kommer hem för än måndag nästa vecka. Känns ju sådär faktiskt... 
 
Bild från när jag var rödhårig.

Som jag alltid gör!

Haft en helvetesnatt. Varit vaken till halv 5 i morse och gick upp för tidigt dessutom... Panikångest och suttit i badrummet med hjärtat i halsgropen och tår ner för kinden.

Det är inge kul men kan säga EN sak som jag alltid blir lika full i skratt över är att efter varje attack jag får, får jag nån knäpp i huvudet att jag måste ändra något med mig själv. Och denna gång vart det banting. Jag gör de aldrig men jag får sånt adrenalin efter så jag tror att jag ska göra de men kommer aldrig till skott med något jag tänker göra. Haha aja. Sitter på jobbet nu iaf och mycket snurrar runt i huvudet.
Ska hem till finaste vännen Jennie efter jobbet och prata. Älskade vän som alltid bryr sig. Älskar dig!!

RSS 2.0