Sjukhus vs Skola, vad är värst?!

Hejsan!

Kom precis til skolan från sjukhuset! Där svaren vart en besvikelse som vanligt. man kanske borde inse att jag alltid kommer vara som jag är och skita i alla sjukhusbesöka och allt...

Läkaren på infektionsavdelningen på akademiska sjukhuset sa att han han inte alls va säker på om det skulle komma några svar som visar vad som kan vara mitt problem med förkylningar och sjukdomar jag konstant får.
Jag fick ta massa blodprover. De tömde ur typ en halv liter blod. Vilket motsvarar 10 stycken provrör med blod och det kan jag säga är MYCKET så jag vart lganska yr i bollen...

Nu sitter jag i skolan, kom till mitten av sista lektionen och fattar inte ett skit så skriver ist. Hahah kanske inte är det smartaste eftersom jag ligger efter i detta arbete, men what ever får ta hjälp av min mammi!!

Aja kanske ska försöka jobba iaf. Slutar ju trots allt om en kvart hahah så jävla värt att åka till skolan!!

Juste.. som belöning för att ha tagit ur så mycket blod så köpte jag mig en klänning jag provade i lördags men fanns inte rätt storlek på gränby. Så den klänningen köppte jag (grymt snygg) Sen ett par leggings och en topp. Dom provade jag inte för de orkade jag ej men köpte det iaf, man kan ju alltid lämna tilbaka i värsta fall men jag tror allt att det ¨år bra iaf :)


Jag orkar inte...

Jag vill inte vara med längre...  Jag kan inte andas, mitt ansikte är blött och jag vill bort...

Hell yeah!

Jag blir inte svartsjuk när jag ser mitt ex med nya tjejer, för min mamma lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor :)


Mina klänningar från Nelly är nu hemma och sitter precis som det ska! Jag älskar!! <3

Galet!!

Har pratats mycket i mina kretsar om hur många de är som är gravida nu och ska få en liten parvel snart. Det är HUR många som helst och jag kan nämna FLERA stycken!
Det är många födda 90 och 91 som ska ha barn (även äldre jag känner). Väntar bara på att syrran ska bli de ;)
Men det är helt galet, varenda jävel är gravid känns det som!! Men inte jag inte! Jag är så duktig så som har kört upp en p-stav i armen! Haha :)
Men jag säger grattis till alla som får sin söta lilla bebis snart :)

Ny garderob

Dessa två klänningar beställde jag från Nelly.com igår!!
Hoppas till gud att BÅDA passar!! :)
Festklänningar , Satin Lace Bandeau Dress , Elise Ryan - NELLY.COM

Festklänningar , Lace Belt Dress , Club L - NELLY.COM

I'm born to loooove clothes!

Älskling, köper du åt mig?
- Nej vänta, jag är ju ingen GOLD DIGGER!

Festklänningar , Sylvia Lace Bustier Dress , Elise Ryan - NELLY.COM

NELLY.COM 399:-


Festklänningar , Lace Belt Dress , Club L - NELLY.COM
NELLY.COM 249:-

Festklänningar , Frances One Shoulder Dress , Lipsy - NELLY.COM
NELLY.COM 995:-


Hela set , NEW Flirt Triangle Set , Wonderland - NELLY.COM
NELLY.COM 239:-

Things I don't know about...

Det är som en börda i hjärtat. En tung klump som inte verkar vilja lossna den här gången. Jag vill bara gråta och gråta. Jag sover aldrig, bara tänker.. någonting är fel på mig. Vad vill jag egentligen? - Vad vill jag inte? Vad orkar jag med och vad orkar jag INTE med.

Det är som att ingenting kommer lösa sig, som att jag endå är en värdelös person i världen men en fasad som gör mig otroligt ledsen. Jag orkar inte vara glad, jag orkar inte vara.

jag behöver prata men jag vet inte riktigt vad jag ska säga?! Lyssnar någon ens på mig? - Min kurator ja, men någon annan? Vill jag berätta?

Det är så mycket som snurrar runt i huvudet och det känns som att jag inte vill höra: " Du kan prata med mig! " utav folk. Fan, man bryr sig iaf inte och jag vill inte prata, eller vill jag det?

Det är så många tankar som bara krånglar till det för mig.

Ska/vill jag skrika? Eller är det gråta jag vill? - Vad är det som kommer ut??

Jag mår inte bra.


When the world doesn't make sence anymore...

Jag är psykiskt instabil...

Jag mår inte bra någonstans och förkyldningen gör ju inte saken bättre precis...
Någon måste verkligen hata mig, för att få mig att må så in i helvetes jävla dåligt...
Vad har jag gjort för att förtjäna detta?...


ingenting

I have been told different!

Goodag!
Sitter och lyssnar på musik och drömmer mig bort mot varmare länder som jag VERKLIGEN vill
bort till nu. Sverige duger inte ett dugg, vill bara bort bort bort!!


An angel that is broken...

Feels like shit och en klump i magen...

En dag med CarroBarro <3

God kväll sköningar!
Dagen har varit huuur bra som helst! Lunchdejt med Caroline i Uppsala på Waynes Coffe och shopping på det satte dagen där den skulle. Hade lovat mig själv att bara fönstershoppa men jag känner mig allt förväl och självfallet så sprack ju det! Kom hem med två nya handväskor, en söt vit top, En svart typ av eyeliner, lösögonfransar i pack två!
Efter en lung och pratsam för/eftermiddag med Caroline så var det bara att bege sig mot gymmet i Gimo. Måste börja hårdträna nu till sommaren. Jag viker alltid de sista veckorna innan bikini season så trvis aldrig i bikini men iår ska jag fan lyckas med träningen och hålla ut! :D
Nu är det en lugn kväll med skön kvällsmusik, zipperallen på och upplandning av EXTREMT sena billder (från i maj, Tallin bilder och bilder från Frankrike i Juni).
Godkväll mina vänner så återkommer jag i sinomtid, bare with me.
Glömmer bort att skriva! Haha
Kyssen i baken!

Festa, det kan man alltid!


Nytt år och ett jävla massa helvetesskap!

Gott nytt år kanske man ska säga!
Som min svägerska sa inatt. "Nyår är så jävla överskattat", - Ja det är nog sant faktiskt för jag hade det inte alls kul om jag faktiskt får vara ärlig.  Skulle vara bättre om man kunde åka iväg till någon stuga över nyår med kompisar med fin middag och stadigt sällskap. Även hemma skulle ju det även funka.
Nu är jag för helsikes trött, deckaed i skoffan när jag kom hem idag, sov flera timmar men det gör inget för kommer kua sova lika bra inatt för det :)
Hoppas i alla har haft det bra under julhelgerna. Nu blir det tv och snart sovandes för min del! :)
God fortsättning!
Sarah

RSS 2.0