Vad fan är kärlek... ?

Varför kan man inte hitta en kille som är lika känslig som jag? En kille som lika mycket som jag behöver närhet?! Varför kan man aldrig hitta en helt underbar kille som helt enkelt bara bryr sig om en?!
Jag har förstått att en kille som är hur snäll som helst, huuur söt som helst. Helt underbar och hur väluppfostrad som helst är en kille som jag ALDRIG kan få och det stör mig för man blir så jävla less på att ha allt löst. Att bli sårad och bara hitta killar som är svin. Boytoys liksom...
Usch blir bara less....

Boxning!!

Har nu börjat på boxning som jag alltid velat göra - men shiiiet va jobbigt det var! aja blir kul oh en sjuuuuk träning ia ;)
Påväg mot skolan,underbara beckis va med till samhällslektionen <3

Fina tänder det här asså!

sitter på tandregleringen i uppsala och har världens huvudvärk sitter och väntar på att pappa ska komma för hanska prata med läkarna om att jag ska få ett inplantat vilket menas med att jag kommer behöva operera in en skruv med en krona på ist för att dra gluggen. och det betyder det med att jag inte kommer ha tandställningen mycke längre till. (har bara haft den i 3 månader än haha) så det ska bli skönt. har också varit hos sjukgymnaste  nyss. hon tyckte jag var ''fruktansvärt'' stel i nacke och axlar som gör att jag får den huvudvärk jag har haft i 3 veckor nu. så honmasserade mig vilket gjorde snuuuskigt ont och huvudvärken blev värre just då.!! aja jag ska dit dagen innan jag ska på ansiktsbehandling, 8 december.. 

Stress stress stress...

Sitter äntligen i soffan.... innan jag ska plugga. Ätit lasange och precis kommit hem från tandläkaren. Uffe tyckte mina tänder är skitsnygga nu och jag sköter dom jätte bra. Whohoo! Sen så ska jag operera mig. Han ska skära och sätta in en skruv i munnen med en krona så att jag kan ta ut tandställningen mycket tidigare!
Men back to stress...
Måndag -  Samhällsprov och engelska prov.
Tisdag - Sjukgymnasten 10:00 Tandregleringen 13:00 STRESSSSSS Sen tillbaka till skolan. In med Engelska uppgift
Onsdag: Specialpedagog med prov, tyska läxförhör. Dansträning, ev hem till Rebecka<3
Torsdag: In med engelska arbete. Ev Svenska eller matte prov.
Fredag: Bokföringsprov B kursen.
Lördag: Danstävling i Tierp våran egna tävling och hjälpa till där.
Söndag: Dansträning och marknad för att sälja flaskor ev.
Snälla faanskap görmin vecka BÄTTRE!!!!!

Tyst! Prata inte med mig...

Enligt skosyster får jag inte prata för det kommer bara förstöra mina stämband ännu mera, farligt enligt henne så hon sa åt mig att skriva lappar till folk som pratar med mig men hur ska man kunna skriva lappar såfort jag ska säga någonting? Nej tack! Då pratar jag hellre. Jag tror bara att jag är hes och det kommer förmodligen gå över vilken dag som helst :)
Men sen har vi det där med min huvudvärk. Har haft huvudvärk i 2 veckor så skolsyster skulle ringa vårdcentralen åt mig. Men det är bara slöseri med tid. Personalen på vårdcentralen är verkligen JÄTTE dåliga... + att jag har inte tid att vara ifrån skolan något mera plus att jag ska till tandläkaren två dagar i rad nästa vecka.... och så har jag ju praktiskt taget varit borta i en och en halv vecka de senaste två veckorna så jag är efter en del i skolarbetet...
Jag ser dåligt. Jag har dålig hörsel. Jag får inte prata.

When it's not worth it anymore

Att man alltid ska ställa till det. Att man aldrig kan få de man vill. Att man alltid ska känna sig jobbig och för mycket. Men det var FAN INTE jag som började!!

Helt...

vad ska man säga. Ingenting är för mig. Eller bara att det inte funkar för mig? Speciellt inte kärlek. Det man vill märker man att man inte kan få. Hur dålig till mods blir man inte då?! :O
Skönt att vara över en person helt! Men sen då...? Vart ska man börja och vart ska man slut? - Ska man leta eller låta det komma?- inte desperat. Men man saknar ju saker... Ska man ha en fast person man kan MYSA med eller ska man leka runt? -Usch vill inte tolkas som en slampa :s
Hur gör man?

Svin och äckel!

Usch det finns så mycket svin runt om en. Fick höra massa saker en kille hade sagt om mig. Och det var definitivt inte trevliga saker. Utan riiiktigt groteskt sexistiska saker. Hur sjuk får man bli egentligen?! Hur utsatt ska man kunna bli utan att det blir klassat som sexuella trakasserier? Eller vänta... JOOO men det är det ju!
Tillåt mig att presentera jordens jubelidiot!!

Vad finns ?

Sitter i skolan, är jätte hes och hade redovisning på det. Haha David min samhällslärare retades lite grann. Jag undrar fan om någon hörde ordentligt vad jag sa ^^ Men det skiter jag i för jag va så jävla nervös så det var väll bara bra det :)
Hur ska sånglektionen gå idag egentligen?! MÅSTE försöka!

Good bye!

Kära huvudvärk,
jag vet att det är svårt och känsligt att släppa taget om någon trots alvedon och ipren. Vi har båda olika åsikter om att stanna kvar. Men nu ber jag dig lugnt och fint att lämna min skalle... INNAN JAG SLÅR IHJÄL MIG SJÄLV!!!

Tack för "krya" :s

Gosh vissa människor vill man bara slå ner! Helt seriöst. Jag mår verkligen inte alls bra. Jag har världens huvudvärk och det känns som jag ska spy vilken sekund som helst och helt plötsligt börjar folk gnabba på en. MEN HALLÅ?! Kan ni vänta tills man har ork att säga något? - Eller hoppar man på en sjukling för att de är för fega för att göra det när man är frisk. Jag orkar ju liksom inte säga ifrån saker nu. Säger, " visst men okey då" Bara för att slippa tjafset men ändå forsätter man?! SHIT KILL ME ASSÅ!

Höstmys!

Har absolut den bästa tiden i Kisa. Har det det bästa höstmyset med mormor och morfar. Tycker ni inte själva att hösten är helt underbart mysig? - Har nu varit ute och gått med mormor i mörkret. Kikade förbi kyrrgårn' med alla tända ljus över alla gravar. Det märks ganska väl att jag är en person som älskar mys. Därför är sommaren inte min favoritårstid. Höst med tända ljus, varmt te och helt underbart sällskap. Där med vintern men speciellt julen. All musik och gemenskap man inte har under sommaren.

Östgöte för livet <3

My drug <3


Värdelöst

Mitt liv kanske inte var meningen trots allt...

Här kommer det!

Mitt motto är : " HAR DU INGA SUPERMAN KALLINGAR KOMMER DU INTE NER I MIN SÄNG!!!!"
Mums!!

Färga!

Just nu sitter jag med hårfärg inkletat i håret. och inte är det den vanliga blonda utan mörkblond! Se hur resultatet blir sen. Spännande. Lägger väll upp bild om jag vågar sen ;)
Puss

RSS 2.0