Depression soon here

Fick mig en jävla tankeställare på bussen från jobbet... varför jag egentligen saknar den tryggheten som jag faktiskt gör. Jag vet inte varför, jag vill ju inte känna att jag vill ha den tryggheten ( men vill jag de ) hmm... ledsen gjorde det mig i alla fall. Känner att det är meningslöst att ens fortsätta tänka om det. Inget är som det var och det kommer det ju aldrig bli. Det vet jag ju, men endå... vad fan är det som ligger och gror så in åt helvete i hjärnan. För inte fan ligger det i hjärtat i alla fall, eller ? Nej det gör det inte, det ligger i hjärnan. Shit det låter som jag försöker övertyga mig själv. Är det de jag försöker göra?
Gud det är verkligen pain.
Jag vill ha tillbaka men vad fan äre jag vill ha tillbaka egentligen ? - Finns ju ingenting att sakna egentligen, eller ? - Jo det gör det nog. Just de där stunderna som var ofattbara ? - Var dom egentligen de ?  Varför går jag jämt tillbaka och funderar när det egentligen gör ont? - Nej fan jag vet inte om det gör ont eller inte. Vafan är detta ? Gosh så mycke frågor och absolut INGA svar.... Konstigt ? Nej inte precis va -.-

Mot jobbet...

SItter nu i bilen påväg mot jobbet och far är jättesnäll som orkar skjutsa mig på en söndag morgon! Bussarna går ju så fruktansvärt konstigt nu såhär på morgon kvisten på helgerna. Jag funderar verkligen på att ringa till UL och klaga BIG TIME! Bara för att jag ska upp och jobba en tidigt helgmorgon måste jag inte behöva vara beroende utav skjuts. Tänk om mina päron skulle vara bortresta eller inte kunna skjutsa mig och det skulle vara lite folk på jobbet och de verkligen behövde mig. Hur ska det göras då?!

Underbar kväll!

Helt galet mysig kväll med Caroline! Blev middag på Panini och efterrätt på W.C, efter en mycket mysig promenad runt stan, slottet, kyrkan och bort mot Katte hållet. Kvällen slutade med bio " Another guys" som va smått weird och smått rolig!
Hade nu tänkt lägga ut sena bilder eftersom jag inte kan sova ( fast jag ska jobba imorgon... hmmm )
Jakob och Jag

Jag och Lovisa

Joakim och Jag


Jag och Caroline <3

Jag och Lovisa


Håla... hmm

Håla är som en vana för mig. Har jag det inte får jag panik ?! Hmm... sitter med svenskan. Engelskan är inställd så väntar på att svenskan ska börja. Sen bär det av hem till syrran igen. Ska nog åka hem en snabbis ikväll för att lämna morsans busskort så hon kommer in till stan imorgon ^^

Funderar på att åka till stan imorgon eftermiddag för att leta vinterskor/vinterjacka. Men först ska jag få besök av en person. Men men vi får se ska kanske hem till Emil på kvällen men han var ju jävla konstig igår så vet inte om jag har lust ^^ * You suck bby* (Emil)
The man who can't be moved - The Script

Sliten och trött... träningsvärk

Sitter nu i skolan med Sara i S-huset och gör absolut ingenting! Försov mig i morse... men när jag kommer till skolan får jag reda på att jag inte har det för lektionen börjar inte för än 20 i 10 och jag trodde 20 i 9 -.-.
Aja men magvärk och träningsvärk blir det härlig musik och smart företagsekonomi B.
Skriver mer senare när jag orkar. Sitter och Gäspar för fullt.
Puss

Företags ekonomi A

Precis gjort min första tenta i företagsekonomi A (eftersom jag tentar av den kursen, läser den på sidan av B kursen)
och det gick nog faktiskt riktigt bra. Svarade på i princip allt.
Nu sitter jag ist och mår illa. Har lektion vid 13:00... får väll lägga mig på bänken jag sitter på och sova en stund! Låter skönt. Btw så bor jag hos min syster i Gimo hela veckan. Dom har vid det här laget hämtat kattungen jag ska hjälpa till med medan syrran jobbar och min svåger Ante är bortrest! Ska bli mysigt. Är lite smårädd när jag inte känner katten och aldrig träffat den men efter några timmar går det ju bra. Den är ju ffs liten! PYTTELITEN! hihi
Puss !

Trött söndag!

Sitter nu i fottöljen med ett stort dun täcke och kikar lite på TV. Carro och Lovisa har åkt hem så nu sitter jag ensam hemma, vilket är ruskigt skönt det med.
Var till Jocke igår i Salabacka. Lagade mat, fick fot och vad massage vilket var aaas skönt! Typ orgasm !!!! Hade det svinmysigt hela kvällen, ruskigt roligt om jag får säga det själv :)
Bilder kommer sen när jag snott dom av Carro ;)
Pusss

Kaviar och Juice..?

..Är väll inte precis den godaste matchen men det fick det bli till frukost och kika på film, Guess Who.
Ska väll snart börja städa, plugga lite sen åker vi in till stan och träffar grabbsen :)
Pussss

Ensam med Caroline!

Hejhopp! Nu ligger jag i sängen tillsammans med Caroline. Har haft en underbar eftermiddag och kväll med den sötnosen! Haft full sjå i köket efter ha bakat kladdkaka och en broccoli - skinkpaj. Helt ok faktiskt ;)
Nu ligger vi i mor och fars säng och bloggar lite. Ska väll snart sova :) För imorgon blir det sovmorgon sen drar vi in till stan för att träffa Jocke, Jakob och Pingu, Lovisa maybe Filip me,  hemma hos Jocke med mat mm. Ska bli attans kul att träffa gänget igen asså :)
Carro och jag i somras!

sömnlösnatt

Tårarna bara rinner och rinner... det är sådana här nätter utan sömn som flr tankarna att vara överallt. får mig att villa försvinna, orkar fan inte detta, kan det bara inte SLUTA!!

No more lies

Sitter i skolan och väntar på engelskan. Har haft företagsekonomi b och samhällskunskap b nä så länge sen väntas matte b efter engelskan. Ingen speciell dag. Men ska iväg på sånglektion sen med min rethosta och krångel med den men det ska bli super kul! Vart ju ingen sång förra veckan eftersom jag klippte mig. Hihi... ( den frisören går jag INTE till igen )
Sover hemma ho syrran från igår till imorgon. Sen imorgon kommer min älskade Caroline hem till mig. Är ju ensam hemma så det ska bli awesome :) Sen på lördag KANSKE Beckis tittar förbi.
Men okey livet leker och jag är ung. Jag klarar mig!
Puss

Skhooola

Sitter i S- huset tillsammans med Mikkis och gör absolut ingenting till tyskan börjar (kl:1500).
Har långtråkigt som fan! Dricka vatten snart!
Puss

Onsdagar är fucked up

Tjääna tjäna! Det är onsdag, småduggar och en aning värdelöst. Som jag har skrivit tidigare så har jag knappt lektioner på onsdagar. Har idrott till 20 över 11 sen har jag hål till 3. Borde alltid plugga de tiderna men ibland blir det inte som jag tänkt. Men måste verkligen sätta mig med matte B. Har även en engelska bok jag ska ha skrivit om till på fredag. Måste läsa ut de jag ska ha läst tills dess.
Men jag ska även till specialpedagogen på skolan. Pga min läsning. Känns lite pinsamt att erkänna en sak. Men jag har ju brister och det tyder väll bara på att jag är mänsklig och har mina fel?!
Gårdagen var inte mycket bättre än vad den är idag. Jag kommer 20 i 9 till skolan och ska ha matte kvart i 10. Men runt 20 i får jag reda på att den lektionen är inställd. Så då skulle jag ha nästa lektion kl 1 men får reda på att den också är inställd. Jag fick en irriterande håla och en irriterande Sarah... Men sen vid 2 var det att jobba med företaget. Sen efter de så får jag reda på att våran samhällslärare inte heller är i skolan. Vilken jävla skitdag jag hade igår. Var så fruktansvärt irriterad på allt och alla. Jag ber om ursäkt för de som drabbades!!
Men nu ska jag allt ta tag i matten en stund sen kanske kolla lite på film hade jag tänkt... OCH sen iväg till specialpedagogen och prata med henne hade jag tänkt.
Puss hörs senare!

Min värld - Min känsla

Det finns en sorts värld jag skulle vilja leva i. Den flygiga, den världen där känslan är helt fantastisk dygnet runt. Jag skulle vilja vara en helt annan person. Men vem då? - Ingen har det jag skulle vilja ha. Den känslan finns inte i verklighetens dåd. Jag vill ha en känsla som alltid är unik och speciell.


- Men vad är det egentligen? Finns det någon sådan perfektion... nej hade det funnits hade mitt hjärta varit någon helt annanstans än här. Jag hade försvunnit ut i det vilda där ingen har något att säga. Något som får mitt hjärta att bara vara, sväva och kunna andas.
En perfekt känsla är allt jag någonsin velat ha !

Skola och m*värk

Sitter i skolan med Niklas Sandin och nån snubbe jag inte vet vad han heter.
Har fruktansvärt ont i magen och börjar inte för än 945. Kom 840 till skolan. Inte så kul sen har jag håla till 1... + mensvärk och det kommer inte bli så kul. Sätta sig och läsa eller sätta sig och sova? Beror på hur trött jag då :D
Ville bara lägga in en uppdatering. Inte varit så bra på nån dag. Men nu ska jag vara social mot Niklas och den andra killen!
Skriver mer sen!
Puss

Up up and away!

Nu sitter vi i bilen påväg till Enköping för att tävla. YeY? kanske inte är så jätte taggad just nu men snart kommer adrenalinet att pumpa!! nya kläderna på samt de nya klackskorna. sÅ nu ska allt gå finnemang!! PUSS

00:30

Man kanske borde gå och lägga dig? - Ska upp fasligt tidigt imorgon för att ta mig till Enköping på danstväling. Men herre hur även fast jag har snuskigt tråkigt så vill jag fan i mig inte sova?! - Hmm. Har mycke tankar som flyter runt såhär på småtimmarna. Släpp dom åt mig så kanske jag kan sova. Tack i förhand!
Men men det ska bli sjukt kul att tävla imorgon, har bara några saker till att fixa. Som tillexempel vilka trosor jag ska ha under de tajta byxorna. Boxers ( pieces ) är HELT uteslutet... Men tävlingskläderna är utvalda och kläderna jag ska ha under dan annars är också valda. Tänkte ha de jag köpte på stan idag :)
Jag bara äääälskar klackskorna jag köpte, dom är ursköna!
Men nu ska hungriga Sarah ta och hitta på någe.
Puss godnatti!

Hjälp?

Är det någon som skulle kunna hjälpa mig med min design ? - Vilket skulle vara URGULLIGT!! :)
Puss!

Från Shoppingrundan

Klackskor, Skopunkten 400:- Stl 38 (snusksköna)
Glitter kajal vit, Makeup store 155:-

Lila trosor (trepack), Veromoda 130:- Stl: S

Grå kofta, Vila 100:- ordpris 200:- Stl: S

Svart linne, Gina Tricot 99:-  Stl: S

Hemma kväll!

Som jag skrev har min dag spenderats med Carro i stan. Underbara människa!! ♡
När man kom hem vart det räkor, öl till de och ett glas vitt efter. :) Gooott! Men jag tror jag åt och satt förlänge. Shiiiit jag sprang runt som en galning och dampade loss för att jag inte viste vilken tröja jag skulle ha imorgon till tävlingen i Enköping. HELA min garderob ligger utkastat över HELA rummet. Jag letade i alla jävla garderober som finns i vårat hus. Jag seriös TOKSKREK för att jag var så arg, frustrerad och irriterad! Men Jag ringde syrran ifall hon hade en tröja jag kunde låna av henne (visserligen har jag S och hon L men vafan nått måste passa ) Men hon kom på att jag kunde använda mig gamla tröja som jag tävlat i förut och.. ja den är faktiskt snygg så det blev att ta den ill imorgon. Men jag säger verkligen, jag hade TOKDAMP. Stod verkligen och skrek att jag inte ville leva längre om jag inte tittade en tröja, att mitt liv är värdelöst och att jag vägrade tävla ! Hahah men det löste sig ju tillslut och jag är helt kolugn nu så ;)
Ska koppa poppcorn och slå på en film tänkte jag. Man kan ju fan inte åka iväg nånstans eller hitta på någon dagen innan en tävling -.-  Åker runt 7 tiden. Skriver säkert innan jag åker. Håller ju iaf statusen på facebook varm så ;)
Puss

Höstmys med Caroline

nu sitter jag på bussen påväg hem från stan. Har umgåts med min underbara Caroline för en eftermiddag. Massa shopping, fika och tjejsnack! Min bästaste och älskade Caroline. SKRIVER MER SEN PUSSSSS

heheheh

A husband and wife were trying to set up a new password for their computer. The husband puts 'mypenis' in, and the wife falls on the ground laughing because it said "Error: Not long enough."

Med hål mellan bena...

... tar jag min dator och sätter mig och blogar lite. Har håla till tre så har det rätt lugnt nu. Ska väll plugga lite grann och kolla lite på film så fort det lugnar sig lite där jag sitter. :)

Jag har ett gigantiskt hål mellan bena på mina jeans leggings så såfort jag lyfter benet så spricker det ytterligare lite mer, och jag säger bara. Hålet  är STORT!!


Godmorgon!

Gud så trött jag är! Precis vaknat upp i det kallaste rummet någonsin. Glömde stänga fönstret igår kväll. Så det fick jag lida för nu. + att min säng var så där extra skön idag, sjuk!!
Kunde fått sovmorgon men nej nej nu måste jag åka till skolan för att göra saker med företaget. Shit jag skulle verkligen behövt den sovmorgonen! Baaah!
Men har idrott på morgonen och hoppas på att jag ska få gymma idag. Inte gymmat ordentligt på skit länge så det vill jag verkligen göra idag.
Har 4.5 timmars håla idag så det blir nog att skriva mer sen!
Puss
/ S

Min nya kärlek, tack Beckis <3


Irriterad, ännu en dag förstörd!

Man blir så fruktansvärt irriterad men på samma gång så jääävla ironiskt! Det finns människor (INGA jag tänker peka ut) i mitt liv som inte borde tillhöra mitt egna liv. De hör av sig när de vill något. Men smtalet innan kunde ha slutat med: "Jag tänker inte prata med dig igen" - "Ska det vara såhär så skiter jag i det" - Men va faaan om ni en gång sagt nått sånt sluta skriv då!? Kom inte tillbaka igen! Vad vill ni ha egentligen? Shit, jag har äntligen börjat kunna säga från när jag inte vill eller när jag tycker något är fel och tydligen gillar inte folk det med mig. Att jag äntligen börjat stå upp för mig själv.
Snälla låt mig göra mina egna val i livet. Har ni fatta det som att jag inte vill när jag har SAGT IFRÅN, förstå då att det jag säger, att du ska lyssna på. Säger ni, du finns inte i mitt liv längre , och jag inte bryr mig. Then FINE! Låt mig vara! Gosh!
/ S

Känner skolans anda ?

Äntligen är mattelektionen slut. Läser just nu B kursen men jag pratade med mamma i morse och hon säger att jag måste läsa C kursen sen. Jag som har skitsvårt med matte. Men egentligen kanske det är lika bra för annars kommer jag aldrig komma någonstans. Hellre att jag läser C kursen i matte och kanske kan skaffa mig ett bättre jobb och inte behöva plugga matte sen än att inte få de jobbet jag kommer vilja ha och behöva plugga matte senare i livet. Lika bra att ta allt i gymnasiet antar jag.

Nu sitter jag på håla, resten av SP09E och S har Historia nu och Naturkunskap men det läste jag klart i ettan vilket är skönt så får lite hålor då och då. Men ska sätta mig lite med matten och företagsekonomi B - bokföringen.
Igår var det föreläsning i musik&kongress i Uppsala med Ung företagsamhet. Helt underbart roligt var det. Vi åkte iväg våran klass/företag och kikade lite. Det roliga var att jag ser en kille med svart hår sätter sig 3 rader framför och jag tycker allt att jag kände igen de ansiktet. Men messar den killen jag tror att det är. Och vips så säger han " Sitter på föreläsning :) nått om ung företagssamhet. Själv då!? :)<3" Då fattar jag ju på en gång att det är min lilla FREDRIC som sitter där så jag skriver "kolla upp :D" En förvirrad Fredric vänder sig om och kollar runt. Får syn på mig skrattar och ger att världens smile! Gud den ungen är helt underbar!!
På ingång mot föreläsningen! Sjukt spända och nervösa.


Sarah Jonsson - Ekonomi   Sandra Jansson - Marknadsföring  Sara Pettersson - VD   Isabel Aspholm - Inköpare

Wolliiboolliiee

Haaay :) Jag ska nog börja bara om gårdagen. Vi, jag, Arvid, Niclas och Ellen åkte på en liten roadtrip till Motala för danstävling. Ingen bra placering precis eftersom vi kom 6a tillsammans med 3 andra par och där med kom vi sist som de tre andra paren. Men vi hade det mysigt tillsammans iaf :)
Idag va det att sova till 11. Inte alls länge som jag brukar göra men ville inte slösa hela dagen. vart att skjuta med geväret en stund sen åka ner till dansträningen. Det var bara Arvid och jag på dansträningen så fick extra hjälp och dessutom fick vi lära oss graciös foxtrot. Så fruktansvärt kul det är :) Så det var helt lyckat kan jag säga!
Ska käka appelsin nu och kika på How I Met Your Mother!
Seeya
Puss
/ S

RSS 2.0